Σέλτικ – Λάτσιο πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [04/10]

Τρία προγνωστικά για την αναμέτρηση Σέλτικ – Λάτσιο

Νίκη εντός έδρας

Η Λάτσιο έχει κάνει ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα στην εκστρατεία της στο Champions League μετά από ένα ισοφάριση στις καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο Calcio, η οποία την κράτησε στην 16η θέση του πίνακα και 4 βαθμούς πίσω από από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματά τους βασίζονται σε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. τέσσερις ήττες. Επιπλέον, έχουν αρνητική διαφορά -3.

Ωστόσο, στον επόμενο αγώνα τους, θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει ποτέ σε επίσημο αγώνα και η οποία δεν είναι άλλη από την (προς το παρόν) αήττητη πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Celtic έχει μόλις και μετά βίας μια ισοπαλία και πήρε και τους τρεις βαθμούς από τους έξι αγώνες.

Σαν να μην έφτανε αυτό The Bhoys θα παίξουν στο Σέλτικ Παρκ, ένα ιστορικό μέρος όπου δεν έχουν δεχτεί γκολ από τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Παρά το την τρέχουσα κατήφεια, Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι διαθέτει μια ιεραρχία παικτών που, παρά την αταξία και την έλλειψη συλλογικών ιδεών, μπορούν να εκπροσωπήσουν και να δημιουργήσουν κινδύνους μέσω της ατομικότητάς τους.

Ο Φελίπε Άντερσον, ο Ματία Ζακάνι, ο Πέδρο, ο αδίστακτος Τσίρο Ιμόμπιλε ή ο πρόσφατα ενσωματωμένος Βαλεντίν Καστελάνος είναι οι πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις. Ομοίως, ο ιπτάμενος Λουίς Αλμπέρτο μπορεί επίσης να δημιουργήσει κινδύνους για τους αντιπάλους του χάρη στη χαριτωμένη του όραση.

Το γκολ του Matt ORiley

Ο Δανός έχει ένα εξαιρετικό δώρο που τον κάνει τον πρώτο σκόρερ της σκωτσέζικης ομάδας, αλλά και ο πρώτος σκόρερ σε ολόκληρο το εθνικό τουρνουά. Χωρίς να είναι επιθετικός, σημείωσε πέντε γκολ σε επτά παιχνίδια.

Αυτή η παράσταση σηματοδοτεί μια στροφή 180 μοιρών σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν του. Εκείνη τη σεζόν, πέτυχε μόλις τρία γκολ, αλλά διακρίθηκε με ένα νταμπλ-νταμπλ δώδεκα ασίστ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Νίκη της Σέλτικ 2.90
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.65
Matt O’Riley γκολ 5.50
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Σέλτικ Λάτσιο

Τελευταίοι αγώνες Σέλτικ – Λάτσιο

  • Λάτσιο 1-2 Celtic (07/11/2019)
  • Celtic 2-1 Λάτσιο (24/10/2019)

Νέα από το UCL: