Σέριφ – Ρόμα πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [21/09]

3 προβλέψεις Sheriff vs Roma

Νίκη της Ρόμα

Οι Ιταλοί ξεκινούν ως φαβορί για αυτό το ματς λόγω του βάρους τους στο Europa League. Την περασμένη σεζόν, έφτασε στον τελικό αλλά έχασε στα πέναλτι.

Roma προσεγγίζει αυτόν τον αγώνα μετά τα επτά γκολ που πέτυχε απέναντι στην Έμπολι για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A. Ήταν η πρώτη της νίκη στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Παρά αυτό το κακό ξεκίνημα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι η δεύτερη πιο αποτελεσματική επίθεση στο πρωτάθλημα. με 11 γκολ σε τέσσερις αγώνες (5,3 σουτ στο στόχο και τουλάχιστον οκτώ ευκαιρίες ανά παιχνίδι).

Αν και η Σέριφ είναι ισχυρή στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας, δεν έχει καλή απόδοση απέναντι σε πιο έμπειρες ομάδες.

Η Ρόμα είναι μια δυνατή ομάδα στο Europa League, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς μακριά από την έδρα της.

Η Ρόμα ανοίγει το σκορ

Η La Loba έφτασε στην ποσόστωσή της στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι γνωστό ότι παίρνει γρήγορα το προβάδισμα, ειδικά απέναντι σε αντιπάλους με αμυντικές αδυναμίες.

Στη νίκη επί της Έμπολι σκόραρε στο 2ο λεπτό, στην ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα στο 17′ και στη νίκη επί της Παρτιζάνι στο 12′.

Ο Πάολο Ντιμπάλα πέτυχε το πρώτο γκολ στον τελευταίο αγώνα και σκόραρε δύο φορές. Με τον Αργεντινό στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενος από τον ΛουκάκουΜπελότι και Σπινατσόλα, δεν θα ήταν έκπληξη αν η Ρόμα πετύχαινε το πρώτο γκολ της βραδιάς.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Η Ρόμα και η Σέριφ είναι και οι δύο πρώτες σκόρερ στα πρωταθλήματά τους. Εκείνοι από τη Μολδαβία έχουν μέσο όρο 2,60 ανά μονομαχία. Οι Ιταλοί διατηρούν μέσο όρο 2,75 γκολ.

Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει αυτό το ποσοστό στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Τα πρόσφατα σκορ τους είναι περισσότερα από δύο γκολ που έχουν πετύχει και τουλάχιστον ένα για τους αντιπάλους τους.

Είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες στα πρωταθλήματά τους, γεγονός που υπόσχεται ένα παιχνίδι με περισσότερα από ένα γκολ στο 90′.

Ενδιαφέρεστε για στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις της Unibet:

Νίκη της Ρόμα 1.48
Η Ρόμα ανοίγει το σκορ 1.39
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.31
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Σερίφης Ρόμα prono

Σερίφης εναντίον Ρόμα : Τελευταίοι αγώνες

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο αυτές ομάδες συναντώνται στην ιστορία τους.

Τελευταία παιχνίδια της Ρόμα

  • Ρόμα 7 – 0 Έμπολι (17/09/2023).
  • Ρόμα 1 – 2 Μίλαν (01/09/2023).
  • Ελλάς Βερόνα 2 – 1 Ρόμα (26/08/2023).

Τελευταία παιχνίδια για Sheriff

  • Sheriff 5 – 1 Floresti (16/09/2023).
  • Sherrif 2 – 1 Klaksvik (31/08/2023).
  • Milsami Orhei 2 – 0 Sheriff (27/08/2023).

Σερίφη – Ρόμα: Τελευταία νέα

Επίσημες ειδήσεις για το Europa League: