Σίτι – Γιουνγκ Μπόις: Σύνθεση ομάδας (07/11) – Champions League

Μάντσεστερ ΣίτιΟι πρωταθλητές θα φιλοξενήσουν τη Γιουνγκ Μπόις στο στάδιο “Έτιχαντ”. Ο αγώνας αποτελεί μέρος της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα, κάντε κλικ εδώ. Κόμπο Σίτι – Γιουνγκ Μπόις.

City vs Young Boys: Προεπισκόπηση αγώνα

Ως συνήθως, η Pep Guardiola είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα Σίτι – Γιουνγκ Μπόις. Προέρχεται από μια σειρά νικών, έχοντας κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα.μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.

Η πιο πρόσφατη νίκη ήρθε στην έδρα της AFC Bournemouth (6-1). Και στο προτελευταίο ματς, δεν επέτρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πετύχει ούτε ένα γκολ στη συντριπτική νίκη με 0-3. Η ακόλουθη στην κορυφή της Premier League με 27 βαθμούς, όπως και η Τότεναμ, με διαφορά τερμάτων 7 γκολ.

Η Γιουνγκ Μπόις προέρχεται από νίκη με 1-4 στην Ελβετία επί της Βίντερτουρ. Στο προτελευταίο της παιχνίδι, επικράτησε με 0-2 της Ράπερσβιλ. Επομένως, πρόκειται για μια πρώτη θέση στο ελβετικό πρωτάθλημα. με 25 βαθμούς σε 12 αγώνες μετά από επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Οι αποδόσεις για αυτόν τον αγώνα είναι υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Η Μάντσεστερ Σίτι θα πάρει τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα Σίτι – Γιουνγκ Μπόις

Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1. Ederson, Kyle Walker, Rúben Dias, Nathan Aké, Josko Gvardiol, Rodri, Matheus Nunes, Jack Grealish, Phil Foden, Jérémy Doku και Julián Álvarez.

Απόντες Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα έχει στη διάθεσή της τους εξής ποδοσφαιριστές: Α: Erling Haaland και Kevin De Bruyne.

Σε αναστολή: /

Νεαρά αγόρια

Ο Ραφαέλ Γουίκι αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-3-3.

Κάτοχοι Anthony Racioppi, Lewin Blum, Mohamed Ali, Loris Benito, Alexandre Garcia, Filip Ugrinic, Sandro Lauper, Darían Males, Joel Monteiro, Cedric Itten και Mechak Elia.

Απουσιάζουν: Kastriot Imeri και Lukasz Lakomy..

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Σίτι