Σαχτάρ-Μπαρτσελόνα: δωρεάν πρόβλεψη (07/11) – Champions League!

3 Προγνωστικά Σαχτάρ – Μπαρτσελόνα

Νίκη των Καταλανών

Η ομάδα με επικεφαλής τον Xavi Hernández δεν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο τον τελευταίο τους αγώναπαρά το γεγονός ότι πήρε τους τρεις βαθμούς στο Δημοτικό Στάδιο της Ανωτάτης. Μάλιστα, το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ρόναλντ Αραούχο στο τελευταίο λεπτό, αλλά ήταν εντελώς αδικαιολόγητο. Πάντως, οι “Κούλες” θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το τέλειο ρεκόρ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια ακόμη νίκη επί της Σαχτάρ.

Οι “μπλαουγκράνα” είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή του Η’ ομίλου με εννέα βαθμούς. Φαίνεται ότι η Μπάρτσα θα προκριθεί στους 16 μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια αποκλεισμού στη φάση των ομίλων. Επιπλέον, αν κερδίσει ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της, θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους 16. πέρασμα στον επόμενο γύρο.

Από την πλευρά τους, οι ανθρακωρύχοι επανήλθαν με δύο συνεχόμενες νίκες, αφού την ήττα τους με 2-1 εναντίον της Μπαρτσελόνα στο Estadio Olímpico de Montjuic. Αν και έχει ήδη τρεις διαδοχικές ήττες εναντίον των Culés.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι τρίτη στον όμιλο H με τρεις βαθμούς από τους εννέα δυνατούς. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά η γηπεδούχος ομάδα εξακολουθεί να έχει πιθανότητες πρόκρισης. Αυτό μπορεί να συμβεί αν κερδίσουν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τους, καθώς βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την Πόρτο.

Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν

Οι Μολ δεν έχουν συνηθίσει να είναι πολύ καλοί αμυντικά. Για την ακρίβεια, είναι η τέταρτη ομάδα που δέχεται τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση με επτά γκολ. Επιπλέον, οι Ουκρανοί δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους απέναντι στην Μπάρτσα. από τον Δεκέμβριο του 2004.

Από την άλλη πλευρά, οι πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης έχουν πολύ κακή αμυντική απόδοση φέτος, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που ήταν πολύ καλύτερη. Το 13 γκολ που δέχτηκε σε 15 αγώνες μιλούν από μόνα τους.

Το ρεκόρ δείχνει ότι οι Μπλαουγκράνα δεν συνηθίζουν να κρατούν γκολ απαραβίαστο εναντίον της Σαχτάρ. Στην πραγματικότητα, η Μπαρτσελόνα έχει φέρει μόνο μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια της με τους ανθρακωρύχους.

Περισσότερα από 1.5 γκολ

Στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σαχτάρ σημειώθηκαν περισσότερα από 1.5 γκολ. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι και αυτός ο αγώνας θα έχει δύο ή περισσότερα γκολ. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από την επιθετική δύναμη των δύο ομάδων.

Η Μπάρτσα του Χάβι Ερνάντες έχει πετύχει οκτώ γκολ σε μόλις τρεις αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, οι “Κούλες” έχουν κατά μέσο όρο 1,9 γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες τους..

Η ομάδα που προπονεί ο Μαρίνο Πούσιτς δεν είναι κακή ούτε στην επίθεση, με 18 γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες. Εντός έδρας, ο μέσος όρος είναι 1,6 γκολ στους τελευταίους πέντε αγώνες.

Πρόβλεψη Shakhtar Barcelona

Καλύτερες προβλέψεις Σαχτάρ – Μπαρτσελόνα

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Shakthar – Μπαρτσελόνα Ιστορία

  • Barcelona 2-1 Σαχτάρ Ντόνετσκ (25 Οκτωβρίου 2023).
  • Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-1 Μπαρτσελόνα (12 Απριλίου 2011).
  • Βαρκελώνη 5-1 Σαχτάρ Ντόνετσκ (6 Απριλίου 2011).
  • Μπαρτσελόνα 2-3 Σαχτάρ Ντόνετσκ (9 Δεκεμβρίου 2008).
  • Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2 FC Barcelona (1 Οκτωβρίου 2008).

Τελευταία νέα από τις ομάδες

Νέα για το Champions League :