Σαχτάρ-Μπαρτσελόνα: Πιθανές ενδεκάδες (07/11) – Champions League!

Προγνωστικά Σαχτάρ – Μπαρτσελόνα

Οι πορτοκαλί είναι τρίτοι στον όμιλο H με μόλις τρεις βαθμούς. Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο, εφόσον κερδίσουν τους υπόλοιπους αγώνες τους. Πράγματι, η Πόρτο έχει μόλις ένα από τρεις βαθμούς.

Στην ουκρανική Premier League, η Σαχτάρ βρίσκεται στην τρίτη θέση. τέταρτη στον πίνακα με 24 βαθμούς από τους 33 δυνατούς. Ωστόσο, η Ντόνετσκ εξακολουθεί να έχει πιθανότητες να παλέψει για τον τοπικό τίτλο, καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Κρίβμπας και τη δεύτερη Ντνίπρο-1.

Το ρεκόρ των ανθρακωρύχων είναι 29 γκολ και 15 γκολ παθητικό σε 14 αγώνες μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα οδηγεί τον όμιλο H με ιδανική βαθμολογία εννέα βαθμών. Ωστόσο, πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς για να επιβεβαιώσει οριστικά την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο, έναν από τους στόχους του Χάβι Ερνάντες για τη φετινή σεζόν. Τον στόχο αυτό περιμένουν με ανυπομονησία οι “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην Ευρώπης στους 16 καλύτερους για 2 σεζόν.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπάρτσα είναι τρίτη με 27 βαθμούς. Ο σύλλογος δεν είχε μια σπουδαία στιγμή στο τοπικό πρωτάθλημα λόγω ήττας. εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας και μια νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα παρά έναν πολύ κακό αγώνα.

La Xavineta πέτυχε 32 γκολ και δέχθηκε 13 σε 15 αγώνες μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Το προβλέψεις προβλέπουν νίκη των φιλοξενούμενων και περισσότερα από 1,5 γκολ. Ωστόσο, η Σαχτάρ χρειάζεται τους τρεις βαθμούς περισσότερο από την Μπαρτσελόνα και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας της απέναντι στην πρωτοπόρο.

Αγώνες Σαχτάρ-Μπάρτσα

Πιθανή ενδεκάδα Σαχτάρ – Μπαρτσελόνα

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ο Μαρίνο Πούσιτς φέρεται να χρησιμοποιεί σχηματισμό 4-1-4-1.

Η ενδεκάδα της Σαχτάρ Ντόνετσκ θα έχει ως εξής Dmytro Riznyk, Mykola Matviyenko, Yaroslav Rakitskiy, Valeriy Bondar, Giorgi Gocholeishvilli, Taras Stepanenko, Oleksandr Zubkov, Yegor Nazaryna, Georgiy Sudakov, Dmytro Kryskiv, Danylo Sikan.

Αναστολή : Yukhym Konoplia.

Barcelona

Ο Χάβι Ερνάντες θα ξεκινούσε με 4-3-3.

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θα αποτελείται από Marc-André ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Álex Balde, Fermín López, Ilkay Gündogan, Gavi, Raphinha, Robert Lewandowski, Joao Félix.

Απόντες λόγω τραυματισμού Frenkie de Jong, Sergi Roberto.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Champions League :