Σλοβακία – Ισλανδία: Δωρεάν προγνωστικά (16/11) – Προκριματικά Euro 2024

The Σλοβακία παίζει το πεπρωμένο της αυτή την Πέμπτη εναντίον της Ισλανδία. Ο αγώνας αυτός είναι μέρος των προκριματικών για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία σε ένα χρόνο. Βρείτε όλα τα προγνωστικά μας για τον αγώνα Σλοβακία – Ισλανδία εδώ.

3 προβλέψεις Σλοβακία – Ισλανδία

Διπλή ευκαιρία Σλοβακία

Η εθνική ομάδα της Σλοβακίας πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι και χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 16 βαθμούς μετά από 8 αγώνες. Έχει απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με 11 γκολ και 5 γκολ παθητικό. Στον τελευταίο της αγώνα, νίκησε το Λουξεμβούργο ως φιλοξενούμενη.

Από την πλευρά της, η Ισλανδία θέλει να δώσει έναν καλό απολογισμό του εαυτού της. έκπληξη στον όμιλο J και πιέζουν τους γηπεδούχους. Είναι τέταρτοι στον πίνακα με 10 βαθμούς από τους 24 δυνατούς. Έχουν απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες, με 15 γκολ και 10 γκολ παθητικό. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν το Λιχτενστάιν με κάτω τα χέρια..

Το head-to-head μεταξύ των δύο ομάδων κυριαρχείται από τη Σλοβακία. Κατά τη διάρκεια του τελευταίους τρεις αγώνες οι Σλοβάκοι έχουν κερδίσει δύο και έχουν φέρει μία ισοπαλία. Το πρώτο παιχνίδι στην Ισλανδία έληξε με νίκη 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Over 1.5 γκολ συνολικά

Μέσος όρος τερμάτων που έχει πετύχει η Σλοβακία μέχρι στιγμής στα προκριματικά είναι λίγο πάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Η Ισλανδία, εν τω μεταξύ, είχε κατά μέσο όρο 1,8 γκολ ανά αγώνα στη διοργάνωση.

Με βάση τον μέσο όρο μεταξύ των δύο ομάδων από την έναρξη των προκριματικών, υπάρχει 77% πιθανότητα ο αγώνας να λήξει με περισσότερα από 1,5 γκολ.

Η Σλοβακία σκοράρει πρώτη

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για να πετύχουν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τους Ισλανδούς. Σύμφωνα με τους bookmakers, είναι δύο βαθμούς μπροστά έναντι του αντιπάλου του.

Επιπλέον, οι Σλοβάκοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο περισσότερα από τα εντός έδρας παιχνίδια τους. Εξαίρεση αποτέλεσε ο αγώνας με την Πορτογαλία.

Καλύτερες αποδόσεις Σλοβακία – Ισλανδία

Διπλή ευκαιρία Σλοβακία

1.18

Περισσότερα από 1.5 γκολ συνολικά

1.33

Η Σλοβακία ανοίγει το σκορ

1.50

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν*.

Τελευταία αποτελέσματα Σλοβακία – Ισλανδία

  • Ισλανδία – Σλοβακία = 1 – 2 (17/06/2023)
  • Σλοβακία – Ισλανδία = 3 – 1 (17/11/2015)
  • Ισλανδία – Σλοβακία = 1 – 1 (12/09/2009)
  • Σλοβακία – Ισλανδία = 1 – 2 (26/03/2008)