Σλοβακία – Λιχτενστάιν πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [11/09]

Σλοβακία – Λιχτενστάιν : 3 προγνωστικά

Η Σλοβακία κερδίζει το πρώτο ημίχρονο

Για αυτό Σλοβακία vs ΛιχτενστάινΟι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά μέσο όρο 0.8 γκολ στο πρώτο ημίχρονο των πέντε τελευταίων αγώνων τους. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα διάστημα στο οποίο συμπλήρωσαν μόλις ένα ημίχρονο χωρίς να δεχτούν γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Ο μέσος όρος των τερμάτων στα πρώτα 45 λεπτά για αυτό το ματς είναι επομένως 1 γκολ. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα άνοιξε το σκορ στο μόνο σε τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Οι Μπλε και οι Κόκκινοι δεν έχουν σκοράρει πρώτοι σε κανένα από τα παιχνίδια τους.

Αντίθετα, ο μέσος όρος φόρμας της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας είναι . 1.60 πριν από το πρώτο διάλειμμα. Ενώ η εθνική ομάδα με μπλε χρώμα είχε λιγότερο καλές επιδόσεις με τιμή τιμή μόλις 0,20 στο τέλος του πρώτου εξαμήνου.

1 γκολ ή περισσότερο

Η Σλοβακία έχει μέσο όρο 1 βαθμολογία στους τελευταίους πέντε αγώνες τους. Σε αντίθεση με τους παίκτες με τα μπλε και τα κόκκινα, οι οποίοι έχουν επιστρέψει από ένα μέσο όρο 0,2 γκολ σε πέντε αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ως αποτέλεσμα, ο μέσος αριθμός τερμάτων για αυτόν τον αγώνα είναι 1.2.

Σλοβακία έχει χάσει 1 από τους τελευταίους 5 αγώνες της ως γηπεδούχος ομάδα κόντρα στην Πορτογαλία, κέρδισε 1 αγώνα και έφερε 3 ισοπαλίες. Σε αντίθεση με το Λιχτενστάιν, το οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας. Μάλιστα, έχουν χάσει τα τελευταία πέντε διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Επιπλέον, η Σλοβακία τείνει να σκοράρουν 0,8 γκολ όταν παίζουν στην έδρα τους. Ενώ το Λιχτενστάιν έχει μέσο όρο 0.2 γκολ εκτός έδρας.

Η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει

Η Σλοβακική ομάδα Falcons κέρδισε τρεις φορές, έχασαν μόνο μία φορά και έφεραν μία ισοπαλία. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου J των προκριματικών του Euro 2024.

Το Λιχτενστάιν, από την πλευρά του, κατέχει την τελευταία θέση αφού έχασαν όλους τους αγώνες τους για να προκριθούν στη διοργάνωση.

Στους 3 τελευταίους αγώνες, η Σλοβακία κέρδισε δύο από τις μονομαχίες με την ομάδα του Λιχτενστάιν και υπήρξαν μια ισοπαλία. Επιπλέον, η goal differential ήταν 3-1 υπέρ των Γερακιών.

Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από τους πέντε τελευταίους αγώνες της με ρεκόρ τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σε αντίθεση με τους παίκτες του Konrad Fünfstück, οι οποίοι δεν έχουν κερδίσει κανέναν από τους αγώνες τους και έχουν σερί πάνω από 15 χαμένους αγώνες στη σειρά.

Επιπλέον, η Σλοβακία κατέγραψε μέσο όρο 0,6 γκολ όταν παίζουν στην έδρα τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Ενώ οι αντίπαλοί τους στα κυανόλευκα έχουν 0.2 γκολ στα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Στον τελευταίο της αγώνα, η Σλοβακία νίκησε το Λιχτενστάιν. Το σκορ ήταν 0×1 υπέρ των Γερακιών ως φιλοξενούμενη ομάδα.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για αυτές τις προβλέψεις.

Η Σλοβακία κερδίζει το πρώτο ημίχρονο 1.26
1 γκολ ή περισσότερο 1.10
Νίκη για τη Σλοβακία 1.32
Τα τέλη ενδέχεται να διαφέρουν

Πρόσφατοι αγώνες Σλοβακία vs Λιχτενστάιν

Αυτοί οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μία φορά στα ευρωπαϊκά προκριματικά, τρεις φορές στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μία φορά σε διεθνές φιλικό.

Τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων αγώνων έχουν ως εξής:

  • Λιχτενστάιν 0-1 Σλοβακία (20 Ιουνίου 2023).
  • Λιχτενστάιν 1-1 Σλοβακία (7 Ιουνίου 2013).
  • Σλοβακία 2-0 Λιχτενστάιν (11 Σεπτεμβρίου 2012).
  • Σλοβακία 4-0 Λιχτενστάιν (19 Νοεμβρίου 2008).
  • Λιχτενστάιν 0-0 Σλοβακία (7 Ιουνίου 2013).

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024