Σλόβαν – Λιλ: δωρεάν πρόβλεψη (09/11) – Διάσκεψη Europa League

Τα λέμε στις 9 Νοεμβρίου 2023 στο Stade Tehelné Pole για το 4e ημέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Στην κορυφαία αναμέτρηση του Α’ ομίλου η Σλόβαν Μπατισλάβα αντιμετωπίζει τη LOSC. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Τοποθετήστε τα στοιχήματά σας πριν από την έναρξη του αγώνα χρησιμοποιώντας αυτό το Προγνωστικά Σλόβαν – Λιλ.

Σλόβαν – Λιλ : 3 Προβλέψεις

Ο αγώνας μεταξύ της Σλόβαν και της ΛΟΣΚ είναι ένα πραγματικό σοκ, δεδομένης της καλής περιόδου που διανύουν οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι στην κορυφή της σλοβακικής Super League με 32 βαθμούς, 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα σε 13 αγώνες. Η Σλόβαν μετράει 5 συνεχόμενες νίκες, μεταξύ των οποίων και η νίκη με 1-4 επί της Μπάνσκα Μπίστριτσα την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Σλοβακίας. Η LOSC δεν πρόκειται να μείνει πίσω. Les Dogues είναι 5e της Ligue 1 Uber Eats με 19 βαθμούς, 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 11 αγώνες. Πάνω απ’ όλα, είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της (2 ισοπαλίες και 3 νίκες). Δείτε τι μπορεί να συμβεί σε αυτή την πρόβλεψη για το Slovan – Lille παρακάτω.

Πρόβλεψη 1: Διπλή ευκαιρία Λιλ

Η LOSC βρίσκεται στην κορυφή του Α’ ομίλου του Conference League με 7 βαθμούς. Αντιμετωπίζει τους πιο κοντινούς της διεκδικητές. Για να παραμείνουν στην πρώτη θέση, οι Les Dogues θα θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Μάλιστα, οι Dogues κέρδισαν την πιο πρόσφατη συνάντησή τους. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι πιθανή, δεδομένου του πλεονεκτήματος έδρας της Σλόβαν. Με αυτό κατά νου Η διπλή ευκαιρία της Λιλ είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

Πρόβλεψη 2: Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Όπως και στον προηγούμενο αγώνα τους, περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές σε αυτή την τελευταία μονομαχία μεταξύ της Σλόβαν και της Λιλ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν την επιθετική τους δύναμη στην τελευταία αγωνιστική του σλοβακικού πρωταθλήματος. Παρακινούμενοι από τους οπαδούς τους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν. Φυσικά και θα τα καταφέρουν, Λιλ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Οι Les Dogues έχουν περισσότερες επιθετικές επιλογές. Θα πρέπει επίσης να σκοράρουν σε αυτό το παιχνίδι.

Πρόβλεψη 3: Λιγότερα από 2,5 γκολ

Την προηγούμενη φορά, το σκορ ξεπέρασε αυτό το ποσοστό. Η Λιλ θα παίξει μακριά από την έδρα της σε αυτή τη νέα αναμέτρηση και ως εκ τούτου θα είναι λιγότερο δραστήρια από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι. Οι “ντόγκοι” θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον οίστρο των γηπεδούχων προκειμένου να πάρουν αποτέλεσμα και να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου. Σε αυτό το βαθμό θα πρέπει να υπάρξουν λιγότερο από 2,5 γκολ.

Σας πείθουν αυτά τα στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις στην Unibet.

Καλύτερες αποδόσεις Slovan – Lille
Διπλές αποδόσεις Λιλ 1.28
Και οι δύο βαθμολογίες 1.80
Λιγότερα από 2,5 γκολ 2.82
Οι πιθανότητες μπορεί να διαφέρουν

Slovan Lille προβλέψεις

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ Slovan και Lille

Η μοναδική τους συνάντηση έληξε 2-1 υπέρ της LOSC.

Ειδήσεις για το πρωτάθλημα Conference League: