Σλόβαν – LOSC: Σύνθεση ομάδας (09/11) – UEFA Ligue Europa Conference

Η επιστροφή του Europa League στον όμιλο Α με την αναμέτρηση μεταξύ Slovan και LOSC. Πρώτη στον όμιλό της, η ομάδα του Βορρά θα θελήσει να επαναλάβει το κατόρθωμα στο δεύτερο παιχνίδι για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Σε αυτό το απόσπασμα, μάθετε από τους ειδικούς μας τι κοινό έχουν η Σλόβαν και η LOSC.

Σλόβαν – LOSC: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Λιλ είναι ο μοναδικός σύλλογος της Ligue 1 που συμμετέχει στο Europa Conférence Ligue. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα πάνε αρκετά καλά για τους βόρειους, οι οποίοι είναι επικεφαλής του Α’ ομίλου. Λογικά, η Λιλ θα θελήσει να χτίσει πάνω στα καλά της αποτελέσματα, προκειμένου να περάσει στον επόμενο γύρο. να εδραιώσουν την πρώτη τους θέση και, πάνω απ’ όλα, να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι άνδρες από Paulo Fonseca θα πρέπει να επικρατήσει της Σλόβαν στο γήπεδο Τεχελνέ. Έχουν μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τους αποψινούς αντιπάλους τους. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Tehelné Pole. νίκη με 2-1 για τη Λιλ.

Από την πλευρά της, η Σλόβαν δεν μπορεί να κατηγορήσει τον εαυτό της σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς η μοναδική της ήττα ήταν από τη Λιλ. Πριν από αυτό, είχε δύο καθαρά φύλλα. Η θέση της στο πρωτάθλημα μαρτυρά την άψογη φόρμα της, δεδομένου ότι βρίσκεται στην κορυφή της Nike Liga. Η απόδειξη είναι σε 13 παιχνίδια, ο σλοβακικός σύλλογος έχει κερδίσει 10 φορές. Απέναντι στην 5e της Ligue 1, θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα εντελώς διαφορετικό θέαμα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. να ανατρέψουμε μια ομάδα που δεν έχει χάσει σε 5 παιχνίδια. Οι Dogues βρίσκονται μόλις ένα βαθμό εκτός της πρώτης τετράδας.

Πιστεύουμε ότι παρά τα καλά στατιστικά στοιχεία των Σλοβάκων, Lille παραμένει το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Επιπλέον, γνωρίζει ότι μια νίκη θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση και θα εδραιώσει το προβάδισμά της έναντι των διώκτων. Τους βλέπουμε να τα δίνουν όλα, παρόλο που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Πιθανή σύνθεση Σλόβαν – LOSC

Όσο περιμένουμε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, ιδού οι πιθανές ενδεκάδες για το Νις – Ρεν

Slovan

Πλήρη μέλη Borjan – Kashia, Bajric, Wimmer – Blackman, Kucka, Savvidis, Kankava, Lovat – Barseghyan, Cavric.

Απόντες λόγω τραυματισμού :

Απουσία λόγω αναστολής :

LOSC

Πλήρη μέλη Chevalier – Tiago Santos, Diakité, Umtiti, Gudmundsson – Angel Gomes, André – Ounas, Cabella, Yazici – David.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Όλα τα τελευταία νέα από το LOSC