Συνθέσεις Άγιαξ – ΟΜ: οι πιθανές ομάδες [21/09]

Η Ολιμπίκ ντε Μασσαλία έχει άλλο ένα ραντεβού με την Ευρώπη. Αυτή τη φορά, ταξιδεύει για τον Άγιαξ Άμστερνταμ. Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για το συγκεκριμένο ματς είναι ήδη γνωστοί. Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας τα παρακάτω Αίαντας – ΟΜ.

Άγιαξ – ΟΜ: Προγνωστικό αγώνα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη θρυλική Johan Cruijff Arena την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.Europa League. Πρόκειται για μια πραγματική μονομαχία στον όμιλο Β μεταξύ δύο ιστορικών συλλόγων. Από τη μία πλευρά έχουμε την γηπεδούχο ομάδα, τον Άγιαξ, που αγωνίζεται στην Eredivisie, στο 12e θέση πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, έχουμε μια ομάδα της Μασσαλίας που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 3e Ligue 1 θέση Uber Eats.

Ο Άγιαξ Άμστερνταμ πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με ρεκόρ δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ολιμπίκ ντε Μαρσέιγ, εν τω μεταξύ, έρχεται αήττητη στο παιχνίδι. Η ΟΜ έχει πετύχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες στους τελευταίους 5 επίσημους αγώνες τους. Παρά τη βελτιωμένη φόρμα τους, τα προγνωστικά δείχνουν ότι ο Άγιαξ είναι μικρό φαβορί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Ολλανδοί παίζουν στην έδρα τους και έχουν τη φήμη ενός τρομερού συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αγώνες του Άγιαξ ΟΜ

Πιθανές ενδεκάδες Άγιαξ – ΟΜ

Ακολουθεί η λίστα με τους βασικούς και τους πιθανούς απόντες του αγώνα.

Άγιαξ

Κάτοχοι Gorter – D. Rensch – Sutalo – Hato – B.Sosa – Tahirovic – Mannsverk – kpom – Berghuis – Bergwijn – Brobbey

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

OM

Κάτοχοι : P. Lopez – Clauss – Mbemba – L. Balerdi – Lodi – Mughe – Rogier – Veretout – Correa – Vitinha – Aubameyang

Απών λόγω τραυματισμού Michael Murillo – Ismaila Sarr – Pedro Ruiz

Απόντες λόγω αναστολής κανένας

Τα τελευταία νέα από την OM :