Συνθέσεις Άρσεναλ – PSV: οι πιθανές ομάδες [20/09]

Προεπισκόπηση του αγώνα Άρσεναλ – PSV

Η Άρσεναλ είχε ένα μάλλον απογοητευτικό τέλος στη σεζόν. Αποκλείστηκε πρόωρα από το Europa League και έχει έχασε το πρωτάθλημα από μια ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, που ήταν δεκατρείς βαθμούς πίσω σε ένα σημείο.

Ωστόσο, η απόδοσή τους τους επέτρεψε να επανέλθουν σε τροχιά Champions League μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Η σεζόν 2023-24 έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Κύπελλο Emirates απέναντι στη Μονακό και κέρδισε το Community Shield απέναντι στη Σίτι. Και στις δύο περιπτώσεις, κέρδισαν στα πέναλτι. Πλέον, είναι αήττητοι στην Premier League, αν και η ισοπαλία εναντίον της Φούλαμ τους αφήνει δεύτερους πίσω από την Citizens.

Η PSV Eindhoven, από την πλευρά της, είναι επίσης δεύτερη στο πρωτάθλημά της. Τερμάτισε επτά βαθμούς πίσω από την νικήτρια της Eredivisie 2022/23 Feyenoord και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες και 12 βαθμούς.

Ωστόσο, λόγω του συντελεστή πρωταθλήματος της UEFA, οι Ολλανδοί προκρίθηκαν στην υψηλότερη διοργάνωση συλλόγων μέσω του προκριματικού γύρου. Σε αυτόν τον προκριματικό γύρο, κέρδισαν την Rangers FC με 5-1 στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο αγώνας αυτός θα είναι ζωτικής σημασίας για τις φιλοδοξίες και των δύο συλλόγων για μια θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Μίκελ Arteta είναι τα φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς εντός και εκτός έδρας.

Παιχνίδια Άρσεναλ PSV

Πιθανές ενδεκάδες Άρσεναλ – PSV

Arsenal

Mikel Arteta θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η XI της Άρσεναλ θα είναι : Aaron Ramsdale, Ben White, William Saliba, Gabriel Magalhaes, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Odegaard, Kai Havertz, Bukayo Saka, Leandro Trossard και Gabriel Jesus.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Thomas Partey, Jurrien Timber και Mohamed Elneny.

PSV Eindhoven

Peter Bosz θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1.

Η 11άδα της PSV θα είναι η εξής: Βάλτερ Μπενίτεζ, Σέρτζιο Ντεστ, Αρμέλ Μπέλα-Κότσαπ, Αντρέ Ραμάλχο, Πάτρικ Φαν Άανχολτ, Ζέρντι Σούτεν, Τζόι Βέερμαν, Γιόχαν Μπακαγιόκο, Ισμαέλ Σαϊμπάρι, Νόα Λανγκ, Λουκ Ντε Γιονγκ.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Armando Obispo και Mauro Junior.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League: