Συνθέσεις Αλβανία – Τσεχία: σύνθεση [12/10]

Ποιος θα βγει νικητής από την αναμέτρηση ανάμεσα στην l’Αλβανία και Τσεχική Δημοκρατία ? Η απάντηση απόψε στις 20:45 ώρα Γαλλίας στο γήπεδο της Air Albania. Για ασφαλή στοιχήματα, εδώ είναι οι συνθέσεις Αλβανία – Τσεχία propable.

Αλβανία – Τσεχία: Προγνωστικό αγώνα

Αλβανία – Τσεχία είναι ένας αγώνας που αποτελεί μέρος του matchday seven των προκριματικών του Euro 2024.

Οι Αλβανοί είναι στο στην κορυφή του πίνακα με συνολικά δέκα βαθμούς. Οι Τσέχοι είναι δεύτεροι με οκτώ βαθμούς. Και οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση.

Η Αλβανία πηγαίνει σε αυτό το ματς με την πλευρά της νίκης έχοντας ένα σπουδαίο παιχνίδι εντός έδρας απέναντι στην Πολωνία. Στόχος τους είναι να συνεχίσουν να κερδίζουν στην έδρα τους για να εδραιώσουν τη θέση τους. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Τσεχία και να μετρήσει ξανά τις δυνάμεις της, μετά τον αγώνα επί τσέχικου εδάφους όπου αναδείχθηκε ισόπαλη (1×1).

Οι Τσέχοι πηγαίνουν σε αυτό το ματς μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, εναντίον της Ουγγαρίας (1×1) και Αλβανία (1×1). Μεταξύ των ομάδων του Ε’ ομίλου, είναι οι μόνες που έχουν μείνει αήττητες (μέχρι στιγμής).

Αναμένουμε λοιπόν μια άκρως τακτική αναμέτρηση, un ενδιαφέρουσα μονομαχία, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν δείξει αμυντική σταθερότητα στα τελευταία παιχνίδια τους.

Από την άλλη πλευρά, και οι δύο ομάδες γνωρίζουν τη σημασία του να κρατούν τους αντιπάλους τους ασφαλείς. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να αλλάξουν όλες τις στρατηγικές τους ή να ενισχύσουν την άμυνά τους.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Αλβανία θα κερδίσει τον αγώνα.

Επίσημη σύνθεση Αλβανία – Τσεχία

Αλβανία

Ο Σίλβιο Μέντες θα επιλέξει έναν σχηματισμό 4-2-3-1:

Η αρχική ενδεκάδα του αγώνα: Μπερίσα, Χίσαϊ, Μιχάι, Ισμαϊλί, Ασλάνι, Μπαρέ, Ασάνι, Ραμαντάνι, Σεφέρι, Ουζούνι.

Απόντες για αυτό το ματς: Δεν είναι γνωστό αν η Αλβανία θα μπορεί να υπολογίζει στον μέσο Κλάους Γκιάσουλα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Τσεχία

Ο Γιάροσλαβ Σίλχαβι θα ξεκινήσει με σχηματισμό 3-4-3-1:

Αρχική ενδεκάδα για αυτό το ματς: Pavlenka, Brabec, Krejici, Holes, Kral, Soucek, Provod, Sadílek, Hložek, Kuchta, Jurečka.

Απόντες για αυτό το ματς: Ο Tomas Cvancara απουσιάζει από το αρχικό σχήμα λόγω πιθανών προβλημάτων στον αστράγαλο.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024