Συνθέσεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ: σύνθεση [04/10]

Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετρηθείτε Feyenoord στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη από τις 18:45 (ώρα Γαλλίας). Διαβάστε εδώ compos Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ.

ΠοδόσφαιροChampions League

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ- Προγνωστικό αγώνα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνει στον δεύτερο γύρο του Champions League στην τέταρτη θέση της ισπανικής διοργάνωσης. Οι Κολτσονέρος έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς μετά από πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Εν τω μεταξύ, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Cholo Simeone βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου Ε. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ισοπαλία με τη Λάτσιο με 1×1 Αυτό είναι το πρώτο τους παιχνίδι στο τουρνουά, οπότε η νίκη θα είναι απαραίτητη αν θέλουν να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου τους.

Από την πλευρά της, η Φέγενορντ πηγαίνει σε αυτό το ματς σε θέση οδηγού. Τέταρτη θέση στην Eredivisie με 17 βαθμούς. Η Λέσχη του Λαού κέρδισε πέντε φορές και έφερε δύο ισοπαλίες.

Σε αντίθεση με τους Ισπανούς, η ομάδα της πόλης του Ρότερνταμ κέρδισε την ομάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Celtic με 2×0 στον πρώτο τους αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Άρνε Σλοτ βρίσκεται πλέον στην κορυφή του ομίλου, τον οποίο μοιράζεται με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο και Σέλτικ.

Η Ατλέτι είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ: Συνθέσεις

Κλαμπ Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι Κολτσονέρος θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 3-5-2. Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Jan Oblak, César Azpilicueta, Axel Witsel, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Marcos Llorente, Koke Resurrección, Saúl Ñíguez, Rodrigo Riquelme, Álvaro Morata και Antoine Griezmann.

Ωστόσο, ο Τσόλο Σιμεόνε δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε… Vitolo (ρήξη χιαστού συνδέσμου), Reinildo (ρήξη χιαστού συνδέσμου) και Thomas Lemar (ρήξη αχίλλειου τένοντα). Συμμετέχουν οι Pablo Barrios (προβλήματα στα πόδια), Memphis Depay (μυϊκός τραυματισμός), José María Giménez (μυϊκός τραυματισμός) και Caglar Söyüncü (τραυματισμός ισχίου).

Ο Stefan Savić είναι επίσης αμφίβολος λόγω σωματικών προβλημάτων. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν προειδοποιημένους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με την Κλαμπ ντελ Πουέμπλο.

Φέγενορντ Ρότερνταμ

Η ομάδα του Ρότερνταμ θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-2-3-1. Το αρχικό σχήμα περιλαμβάνει τους Timon Wellenreuther, Quilindschy Hartman, Dávid Hancko, Gernot Trauner, Lutsharel Geertruida, Quinten Timber, Mats Wieffer, Igor Paixão, Calvin Stengs, Yankuba Minteh και Ayase Ueda.

Luka Ivanušec λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και Justin Bijlow με σπασμένο χέρι θα είναι οι απώλειες από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ενώ το Santiago Giménez θα χάσει τον αγώνα λόγω συσσώρευσης καρτών.

Όλα τα τελευταία νέα από την Ατλέτικο Μαδρίτης