Συνθέσεις Ισλανδία – Λιχτενστάιν: σύνθεση [16/10]

Ισλανδία ομάδα λαμβάνει το Λιχτενστάιν για την 8η ημέρα του Προκριματικά του Euro 2024. Πριν στοιχηματίσετε στην αγαπημένη σας ομάδα, είναι καλύτερο να έχετε μια εικόνα των ομάδων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν οι δύο προπονητές. Διαβάστε το Σύνθετο Ισλανδία – Λιχτενστάιν.

Προεπισκόπηση αγώνα Ισλανδία – Λιχτενστάιν

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι Ισλανδία – Λιχτενστάιν. Είναι επίσης σε καλύτερη θέση από τους γηπεδούχους. Η Ισλανδία παρουσιάζει καλύτερη απόδοση αν και ούτε αυτή βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης για το Euro 2024.

Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε 11 γκολ, αλλά δέχτηκε 10 στα τελευταία επτά προκριματικά παιχνίδια. Έχουν επίσης ευνοϊκή διαφορά τερμάτων (+1). Από τους επτά αγώνες που έχει δώσει, έχει κερδίσει δύο, έχει φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει τέσσερις.

Η ομάδα έχει επίσης μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στην προκριματική φάση. Προέρχεται επίσης από ισοπαλία 1-1 με το Λουξεμβούργο.

Ενώ το Λιχτενστάιν θα παίξει επίσης τον όγδοο αγώνα του και έχει σερί δύο ηττών στο τουρνουά. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου J και δεν έχουν καμία πιθανότητα πρόκρισης στη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Επιπλέον, το Λιχτενστάιν μετράει ένα σερί ηττών από 17 ήττες από κεφάλι σε κεφάλι σε διάφορες διοργανώσεις. Έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και έχει δεχθεί 21, με πολύ απογοητευτική διαφορά τερμάτων -20.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ αυτών των δύο ευρωπαϊκών αντιπάλων ήταν το 26 Μαρτίου 2023. Τα ενενήντα λεπτά έληξαν 0x7 υπέρ της Ισλανδίας.

Για αυτόν τον αγώνα Ισλανδία – Λιχτενστάιν, η τοπική ομάδα θα πρέπει να κερδίσει, σύμφωνα με τα προγνωστικά του αγώνα.

Πιθανές ενδεκάδες Ισλανδία – Λιχτενστάιν

Ισλανδία

Οι Ισλανδοί παίκτες θα φτάσουν στον αγώνα με ένα 4-4-2 υπό τη διεύθυνση του Åge Fridtjof Hareide.

Κάτοχοι Rúnar Alex Rúnarsson, Alfons Sampsted, Victor Palsson, Sverrir Ingi Ingason, Kolbeinn Birgir Finnsson, Willum Thor Willumsson, Arnór Ingvi Traustason, Ísak Bergmann Jóhannesson, Arnor Sigurdsson, Orri Steinn Óskarsson και Hákon Arnar Haraldsson.

Λιχτενστάιν

Υπό τη διεύθυνση του Konrad Fünfstück, οι μπλε και οι κόκκινοι έπρεπε να παρουσιαστούν με ένα 4-4-2.

Κάτοχοι Benjamin Büchel, Sandro Wolfinger, Andreas Malin, Sandro Wieser, Jens Hofer, Simon Luchinger, Marcel Büchel, Aron Sele, Maximilian Göppel, Fabio Luque Notaro και Dennis Salanović.

Επόμενοι αγώνες για Ισλανδία και Λιχτενστάιν

Ισλανδία εθνική ομάδα

  • Σλοβακία – Ισλανδία (Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023).
  • Πορτογαλία – Ισλανδία (Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023).

Εθνική ομάδα Λιχτενστάιν

  • Λιχτενστάιν – Πορτογαλία (Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023).
  • Λουξεμβούργο – Λιχτενστάιν (Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023)