Συνθέσεις Ισπανία – Σκωτία: οι πιθανές ομάδες [12/10]

Ισπανία – Σκωτία: προεπισκόπηση

Η Ισπανία έφτασε στην 7η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 στη δεύτερη θέση του ομίλου Α. Η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε έχει εννέα βαθμούς από τρεις νίκες και μία ήττα.

Η Ισπανία νίκησε τη Νορβηγία με 3-0 την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης. Στους επόμενους αγώνες της, έχασε Σκωτία 2-0, συνέτριψε τη Γεωργία με 1-7 και νίκησε την Κύπρο με 6-0.

Η Λα Ρόχα χρειάζεται νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση, οπότε δεν έχει περιθώρια για λάθη. Η Σκωτία είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος στον όμιλό της, οπότε η νίκη είναι απαραίτητη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η Σκωτία, από την πλευρά της, θα παίξει ως μοναδικοί ηγέτες του ομίλου Α με 15 βαθμούς. Ο στρατός των Ταρτάνων έχει κερδίσει τους πέντε από τους πέντε αγώνες του από την έναρξη του τουρνουά.

Οι Σκωτσέζοι νίκησαν την Κύπρο με 3-0 στον πρώτο γύρο της μεγαλύτερης διεθνούς διοργάνωσης της UEFA. Στους επόμενους αγώνες, η Σκωτία νίκησε την Ισπανία 2-0, τη Νορβηγία 1-2, τη Γεωργία 2-0 και την Κύπρο 0-3 στον τελευταίο αγώνα.

Η ισπανική ομάδα είναι το φαβορί σε αυτόν τον αγώνα σε στην αναμέτρηση με τη Σκωτία.

Ισπανία εναντίον Σκωτίας

Ισπανία – Σκωτία

Ισπανία εθνική ομάδα

Ο Ντε λα Φουέντε θα παρατάξει μια σχηματισμό 4-3-3 για να αντιμετωπίσει τους Σκωτσέζους. Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ουνάι Σιμόν, Ντάνι Καρβαχάλ, Ρομπέν Λε Νορμάν, Αϊμερίκ Λαπόρτ, Αλεχάντρο Μπαλντέ, Φαμπιάν Ρουίς, Ρόντρι Ερνάντες, Πάμπλο Γκάβι, Νίκο Γουίλιαμς, Αλβάρο Μοράτα και Φεράν Τόρες.

Η Λα Ρόχα έρχεται με τις εξής βασικές απουσίες Μάρκο Ασένσιο, Dani Olmo, Pedri και Lamine Yamal. Ο επιθετικός της PSG, ο Όλμο και ο Πέντρι είναι τραυματίες, ενώ ο νεαρός παίκτης της Μπάρτσα ταλαιπωρείται από μυϊκό τράβηγμα.

Εθνική Σκωτίας

Η φιλοξενούμενη ομάδα θα είναι σε σχηματισμό 3-4-2-1. Οι βασικοί θα είναι οι Angus Gunn, Ryan Porteous, Jack Hendry, Kieran Tierney, Aaron Hickey, Billy Gilmour, Callum McGregor, Andrew Robertson, Scott McTominay, John McGinn και Che Adams.

Σε αντίθεση με τη La Roja, ο στρατός των Ταρτάνων δεν έχει σημαντικές απουσίες για τη διεθνή διακοπή. Οι Σκωτσέζοι θα μπορούν να υπολογίζουν σε ολόκληρη την ομάδα τους, καθώς κανένας τους δεν είναι τραυματίας ή έχει δεχθεί προειδοποίηση.