Συνθέσεις Λουξεμβούργο – Σλοβακία: σύνθεση [16/10]

The Λουξεμβούργο διασταυρώνει τα ξίφη του με Σλοβακία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024. Για να κάνετε λιγότερο ριψοκίνδυνα στοιχήματα, διαβάστε εδώ το compos Λουξεμβούργο – Σλοβακία πιθανοί παράγοντες.

Λουξεμβούργο – Σλοβακία: Προγνωστικό αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τον αγώνα Λουξεμβούργο – Σλοβακία. Βρίσκονται επίσης σε καλύτερη θέση από τους γηπεδούχους. Η Σλοβακία αποδίδει καλύτερα και βρίσκεται στα πρόθυρα της πρόκρισης για το Euro 2024.

Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε 8 γκολ, αλλά δέχθηκε 17 στα τελευταία επτά προκριματικά. Επιπλέον, η διαφορά τερμάτων της είναι δυσμενής (-9). Από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει, έχει κερδίσει τρία, έχει φέρει δύο ισοπαλίες και έχει χάσει δύο.

Από την άλλη πλευρά, έχουν δύο νίκες, καμία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στην προκριματική φάση. Προέρχεται επίσης από ήττα από την Πορτογαλία. Το σκορ ήταν 9-0 υπέρ της ομάδας από Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ενώ η Σλοβακία θα παίξει επίσης τον όγδοο αγώνα της σε αυτά τα προκριματικά και έχει 13 βαθμούς από αυτό το τουρνουά. Οι φιλοξενούμενοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο J και έχουν πολλές πιθανότητες να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης, μαζί με την Πορτογαλία.

Οι Σλοβάκοι προέρχονται επίσης από νίκη τρία από τα πέντε τελευταία τους head-to-head και χάνοντας άλλες δύο στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει 10 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 5, με ευνοϊκή διαφορά τερμάτων +5.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν αυτοί οι δύο Ευρωπαίοι αντίπαλοι ήταν στις 23 Μαρτίου 2023 στην ίδια διοργάνωση. Το δεύτερο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Για αυτό το Λουξεμβούργο εναντίον της Σλοβακίας, η φιλοξενούμενη ομάδα θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούςσύμφωνα με τα προγνωστικά του αγώνα.

Πιθανές ενδεκάδες για το Λουξεμβούργο – Σλοβακία

Λουξεμβούργο

Οι παίκτες του Λουξεμβούργου θα παίξουν σε ένα 4-4-2 Επιμέλεια Luc Holtz.

Κάτοχοι Anthony Christian Moris, Michael Gonçalves Pinto, Dirk Carlson, Maxime Chanot, Enes Mahmutovic, Eldin Dzogovic, Leandro Barreiro Martins, Christopher Martins Pereira, Danel Sinani, Vincent Thill and Alessio Curci.

Σλοβακία

Οι άνδρες με τα μπλε και τα κόκκινα θα είναι υπό την καθοδήγηση του Φραντσέσκο Καλτσόνα με έναν 4-3-3.

Κάτοχοι Martin Dubravka, David Hancko, Milan Skriniar, Denis Vavro, Peter Pekarik, Ondrej Duda, Stanislav Lobotka, Juraj Kucka, Robert Mak, Róbert Bozeník και Ivan Schranz.

Αριστερός εξτρέμ Lukas Haraslin δεν θα είναι διαθέσιμος για αυτόν τον αγώνα, καθώς βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια με τραυματισμό στη γάμπα. Κανένας Σλοβάκος παίκτης δεν έχει προειδοποιηθεί για αυτό το παιχνίδι.

Επόμενοι αγώνες για Λουξεμβούργο και Σλοβακία

Λουξεμβούργο εθνική ομάδα

  • Λουξεμβούργο – Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023).
  • Λιχτενστάιν – Λουξεμβούργο (Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023).

Εθνική Σλοβακίας

  • Σλοβακία – Ισλανδία (Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023).
  • Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Σλοβακία (Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023).

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024