Συνθέσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: σύνθεση [03/10]

Μετά την πρώτη της ήττα από την Bayern, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναλαμβάνει Galatasaray στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη στις 21:00 ώρα Γαλλίας. Παρακολουθήστε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Προγνωστικό αγώνα

Μετά από μια ανθεκτική σεζόν που την οδήγησε στην επιστροφή της στο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει ένα από τα πιο δύσκολα τεστ της σεζόν. Χειρότερο ξεκίνημα σε μια καμπάνια εδώ και χρόνια. Τρεις νίκες και τέσσερις ήττες έφεραν τον σύλλογο στη δέκατη θέση της Premier League.

Έχει επίσης αρνητική διαφορά τερμάτων -4, η οποία οφείλεται κυρίως στην απουσία ορισμένων παικτών από την αμυντική γραμμή. Raphaël Varane ήταν ο πρώτος αξιοσημείωτος απών, αλλά τώρα που ανάρρωσε, είναι χωρίς Lisandro Martínezο παρτενέρ του στα μετόπισθεν, λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Οι πιο αξιοσημείωτες απουσίες από τη θέση του αμυντικού χαφ είναι οι εξής Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia και Luke Shaw απουσιάζουν λόγω των αντίστοιχων τραυματισμών τους. Ο Sergio Reguilón, ο οποίος είχε προσληφθεί για να αναπληρώσει αυτές τις απουσίες, απουσιάζει επίσης λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, δεν απουσιάζει μόνιμα.

Αυτές οι καταστάσεις τους έχουν κερδίσει έντεκα γκολ στο πρωτάθλημα και στο ντεμπούτο τους στη νέα έκδοση του Τσάμπιονς Λιγκ, δέχτηκαν τέσσερα γκολ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.

Από την πλευρά τους Γαλατασαράι είναι αήττητη στο εγχώριο πρωτάθλημα, αν και η ισοπαλία με την Kayserispor. Οι δύο ομάδες παραμένουν οι πιο κοντινοί διώκτες της Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε έχει τέλειο ρεκόρ μετά από επτά αγωνιστικές.

Ωστόσο, η Avrupa Fatihi προκρίθηκε στο τουρνουά μετά τον προκριματικό γύρο. Κέρδισαν Zalgiris στο πρώτο, η Olimpija στο δεύτερο και η Molde στο τρίτο. τρίτος και τελευταίος γύρος. Ωστόσο, στον πρώτο τους αγώνα σπατάλησαν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους του ομίλου,

Αυτός θα είναι ένας αγώνας κλειδί για τις φιλοδοξίες και των δύο ομάδων. Το Red Devils επιδιώκουν να ανακτήσουν την ψυχραιμία τους σε έναν αγώνα “φίλτρου”. Ενώ, Τα Λιοντάρια θέλουν να εκμεταλλευτούν την αναμέτρηση απέναντι σε μια τραυματισμένη και εύθραυστη ομάδα.

Ωστόσο, λόγω της ατομικής ιεραρχίας και του γεγονότος ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Old Trafford, ο σύλλογος του Μάντσεστερ είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Erik ten Hag θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1.

Η 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι : Αντρέ Ονάνα, Ντιόγκο Νταλό, Ραφαέλ Βαράν, Βίκτορ Λίντελοφ, Σέρχιο Ρεγκουαϊλόν, Κασεμίρο, Σοφιάν Αμραμπάτ, Μπρούνο Φερνάντες, Μέισον Μάουντ, Μάρκους Ράσφορντ, Ράσμους Χόιλουντ.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Απουσιάζει ο Γάλλος επιθετικός: Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Tyrell Malacia και Amad Diallo.

Galatasaray

Okan Buruk θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-4-2.

Η ενδεκάδα της Γαλατάσαραϊ θα αποτελείται από: Φερνάντο Μουσλέρα, Σάσα Μπόι, Ντάβινσον Σάντσες, Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτσί, Ανχελίνιο, Λούκας Τορέιρα, Κερέμ Ντεμιρμπάι, Βίλφριντ Ζάχα, Κερέμ Ακτούρκογλου, Ντρις Μέρτενς και Μάουρο Ικάρντι.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Kazimcan Karatas και Hakim Ziyech.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ