Συνθέσεις Ρεάλ Μαδρίτης vs Ένωση Βερολίνου [20/09]

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικό αγώνα

Δύο ομάδες με διαφορετική ιστορία συναντώνται στο στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου την πρώτη αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπόρτινγκ Μπράγκα και η Νάπολι είναι οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου..

Το Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνουν σε αυτό το ματς αποφασισμένοι να κερδίσουν τον 15ο τίτλο τους. Θα επιδιώξουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Την περασμένη σεζόν, έχασαν στα ημιτελικά από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Το συνολικό σκορ ήταν 5-1, αποτέλεσμα της ισοπαλίας 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και της ήττας 4-0 στη ρεβάνς.

Οι Los Merengues βρίσκονται στην πρώτη θέση της La Liga με 15 βαθμούς χάρη σε 5 διαδοχικές νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Για την ομάδα από την ισπανική πρωτεύουσα σκόραραν οι Federico Valverde (46′) και Joselu (60′).

Ο σύλλογος έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση με 10 γκολ. και κατά μέσο όρο 2 ανά παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, έχει την καλύτερη άμυνα με μέσο όρο 0,8 γκολ ανά παιχνίδι, χάρη στα 3 γκολ που δέχεται.

Στην αντίπερα όχθη, η Ουνιόν Βερολίνου, που κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση, θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη με μια καλή εμφάνιση. Ωστόσο, έχει κάνει κακό ξεκίνημα στην Bundesliga. Βρίσκεται στην όγδοη θέση με 6 βαθμούς, τηνο αποτέλεσμα δύο νικών και ισάριθμων ηττών.

Αυτοί uσερί δύο αγώνων χωρίς νίκη και προέρχονται από την ήττα από τη Βόλφσμπουργκ. Jonas Wind άνοιξε το σκορ για τους Les Verts, αλλά Robin Gosens ισοφάρισε στο 28ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα, ο Joakim Maehle αποκατέστησε την ισοπαλία.

Σε συλλογικούς όρους, η Λέσχη Εργαζομένων. έχει την έκτη καλύτερη επίθεση με μέσο όρο 2,3 γκολ. που μετατρέπονται ανά παιχνίδι, μετά από 9 γκολ. Αμυντικά, η ομάδα έχει μείνει πίσω με 7 γκολ και μέσο όρο 1,8 ανά παιχνίδι. Επιπλέον, ήταν η έβδομη ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες, με εννέα.

Μάλιστα, ηγείται της Μπουντεσλίγκα στην ευστοχία στα σουτ με μέσο όρο 7,8 ανά μονομαχία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 18:45 (ώρα Ισπανίας).

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου: Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης

Ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι θα παρατάξει έναν σχηματισμό 4-4-2 με διαμάντι. Ο Ιταλός θα ξεκινήσει με τα εξής ονόματα: Α: Kepa Arrizabalaga- Daniel Carvajal, Antonio Rüdiger, David Alaba, Fran García- Aurélien Tchouaméni, Federico Valverde, Toni Kroos, Jude Bellingham- Joselu Mato και Rodrygo.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Arda Güler, Éder Militäo, Thibaut Courtois και Vinicius Jr..

Ένωση Βερολίνου

Ο έμπειρος τακτικός Ουρς Φίσερ θα παρατάξει την τυπική του ομάδα 3-5-2.

Κάτοχοι τίτλου Frederik Ronnow- Diogo Leite, Robin Knoche, Danilho Doekhi- Christopher Trimmel, Brenden Aaronson, Aissa Laidouni, Alex Kral, Robin Gosens- David Datro Fofana, Kevin Behrens.

Απόντες λόγω τραυματισμού : András Schäfer, Laurenz Dehl και Rani Khedira.

Απουσίες που τιμωρούνται : Janik Haberer.

Όλα τα τελευταία νέα από τη Ρεάλ Μαδρίτης