Συνθέσεις Σλοβακία – Λιχτενστάιν: σύνθεση [11/09]

Σλοβακία – Λιχτενστάιν : Προγνωστικά του αγώνα

Οι κυανόλευκοι ξεκινούν αυτό το ματς στο Group J με 10 βαθμούς. Ωστόσο, βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντοηγέτης της ομάδας.

Προς το παρόν, η ομάδα του Francesco Calzona είναι σε πορεία πρόκρισης για το Euro 2024 στη Γερμανία. Επιπλέον, αν κερδίσει αυτό το ματς, μπορεί να προβιβαστεί και να πλησιάσει πιο κοντά στο πρώτη θέση.

Τα Σλοβακικά Γεράκια έπαιξαν 5 αγώνες στους οποίους έχασαν μόνο μία φορά, 1 ισοπαλία και 3 νίκες. Επιπλέον, έχουν μόλις 5 γκολ και μόνο 2 κατά από την έναρξη της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες που είναι ντυμένοι στα μπλε και τα κόκκινα πηγαίνουν σε αυτό το ματς στην 6η θέση. Βρίσκονται επίσης τρεις βαθμούς πίσω από την επόμενη ομάδα στη βαθμολογία, την Ισλανδία.

Οι παίκτες του Konrad Fünfstück δεν είναι σε θέση να βρίσκονται σε υγιή θέση. θα τους επέτρεπε να προκριθούν για το τελικό τουρνουά. Επιπλέον, θα πρέπει να συγκεντρώσουν περισσότερους από 4 βαθμούς για να ανέβουν στην κατάταξη, κάτι που δεν είναι ακόμα αρκετό για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη διοργάνωση.

Επιπλέον, το Λιχτενστάιν έχει παίξει μεταξύ του σε 5 μονομαχίες μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Euro. Έχουν 0 νίκες, 0 ισοπαλίες και 5 ήττες στη σειρά. Έχουν 1 γκολ και 16 κατά. Νίκη των γηπεδούχων αναμένεται σε αυτό το παιχνίδι, σύμφωνα με τα προγνωστικά του αγώνα.

Λιχτενστάιν vs Σλοβακία

Σύνθεση Σλοβακία vs Λιχτενστάιν

Σλοβακική εθνική ομάδα

Οι παίκτες με τα γαλανόλευκα θα εμφανιστούν υπό τις οδηγίες του Φραντσέσκο Καλτσόνα σε ποδοσφαιρικό αγώνα. 4-3-3.

Κατοικούντες: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Ondrej Duda, Ivan Schranz, Róbert Polievka και Lukas Haraslin.

Η εθνική ομάδα της Σλοβακίας δεν έχει παίκτες σε αναρρωτική άδεια για αυτό το παιχνίδι. Ευτυχώς, τα “Γεράκια” δεν έχουν επίσης παίκτες που έχουν αποβληθεί ή προειδοποιηθεί για αυτό το ματς.

Εθνική ομάδα Λιχτενστάιν

Μπλε και κόκκινοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι με σχέδιο 5-3-2 υπό τη διοίκηση του Konrad Fünfstück.

Οι εν ενεργεία βουλευτές: Benjamin Büchel, Maximilian Göppel, Andreas Malin, Lars Mika Traber, Niklas Beck, Sandro Wolfinger, Aron Sele, Sandro Wieser, Simon Luchinger, Dennis Salanović και Ferhat Saglam.

Η εθνική ομάδα του Λιχτενστάιν δεν έχει παίκτες σε αναρρωτική άδεια για αυτόν τον προκριματικό αγώνα του Euro 2024. Όπως και η γηπεδούχος ομάδα, δεν έχει παίκτες που είναι τιμωρημένοι ή αποβληθέντες για αυτό το παιχνίδι.

Επόμενοι αγώνες για Σλοβακία εναντίον Λιχτενστάιν

Εθνική ομάδα της Σλοβακίας

  • Σλοβακία – Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας (Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023).
  • Λουξεμβούργο – Εθνική Σλοβακίας (Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2023).

Εθνική ομάδα Λιχτενστάιν

  • Εθνική ομάδα Λιχτενστάιν – Εθνική ομάδα Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023).
  • Ισλανδία – Λιχτενστάιν (Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2023).

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024