Συνθέσεις FC Barcelona – Porto: σύνθεση [04/10]

Ο αγώνας μεταξύ Porto και το FC Barcelona είναι μία από τις αναμετρήσεις της ημέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023 στην Πορτογαλία. Διαβάστε εδώ compos FC Barcelona – Porto.

Μπαρτσελόνα – Πόρτο: Προγνωστικό αγώνα

Η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη στον όμιλο H με 3 βαθμούς. Αν και η Μπαρτσελόνα είναι ισόβαθμη με την Πόρτο, η καλύτερη διαφορά τερμάτων τους τοποθετεί πάνω από τους Πορτογάλους.

Στο πρωτάθλημα της EA Sports, η ομάδα του Xavi είναι 2η θέση στον πίνακα με 20 βαθμούς. Οι Culés βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τους αιώνιους αντιπάλους τους, τους Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν έχουν παίξει ακόμα στα δύο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Στον τελευταίο της αγώνα, η Μπάρτσα νίκησε Σεβίλλη με 1-0. Ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με αυτογκόλ.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης πέτυχε 29 γκολ και έχει δεχτεί 8 σε 9 αγώνες μέχρι στιγμής φέτος.

Η Πόρτο, από την άλλη πλευρά, πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις φέτος. Για την ακρίβεια, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρίσκεται στην 3η θέση της Liga NOS με 16 βαθμούς από τους 21 δυνατούς. Το πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό, καθώς απέχει μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι κυανόλευκοι είναι 2οι στον όμιλο Η με 3 βαθμούς. Δεδομένου του επιπέδου του ομίλου, η Πόρτο έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στους 16. Η Πόρτο έχει 13 γκολ πετυχαίνει και 9 δέχεται σε 9 από τα 9 παιχνίδια που διεξήχθησαν φέτος. Οι “δράκοι” προέρχονται από την ήττα με 1-0 από την Μπενφίκα στον τελευταίο τους αγώνα.

Από τη μία πλευρά, η Μπαρτσελόνα δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει παίκτες κορυφαίας κλάσης και χάνει βαθμούς στην έδρα της και ακόμη λιγότερο σε έναν όμιλο που είναι τόσο προσιτός όσο αυτός στον οποίο κληρώθηκαν. Η Πόρτο, από την πλευρά της, θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη απέναντι σε έναν από τους βασικούς διεκδικητές της Ορεχόν.

Τα προγνωστικά έχουν ως φαβορί την Μπάρτσα με περισσότερα από 1,5 γκολ.

Μπαρτσελόνα – Πόρτο: πιθανές ενδεκάδες

FC Barcelona

Ο Χάβι Ερνάντες θα ξεκινούσε με 4-3-3.

Marc-André ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Koundé, Alejandro Balde, Gavi, Oriol Romeu, Ilkay Gündogan, Ferran Torres, Robert Lewandowski, Joao Félix.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Frenkie de Jong, Pedri, Raphinha.

Πόρτο

Ο Σέρτζιο Κονσεϊκάο φέρεται να χρησιμοποιεί σχηματισμό 4-2-3-1.

Η αρχική ενδεκάδα της Πόρτο θα αποτελείται από τους: Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο, Φάμπιο Καρντόσο, Νταβίντ Κάρμο, Γουέντελ, Άλαν Βαρέλα, Στέφεν Εουστάκιο, Πέπε, Ιβάν Χάιμε, Γουέντερσον Γκαλένο, Μεχντί Ταρέμι.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Evanilson, Gabriel Veron, Ivan Marcano, Zaidu Sanusi, Pepe.