Συνθέσεις PSV – Σεβίλλη: σύνθεση [03/10]

Το PSV θα έχει το δύσκολο έργο να αντιμετωπίσει τους τελευταίους νικητές του Europa League στο FC Sevilla. Ο αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 ώρα Γαλλίας. Παρακολουθήστε το compos PSV – Σεβίλλη.

PSV – Σεβίλλη : Προγνωστικό αγώνα

Στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τους, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να ανακάμψουν από τον αποκλεισμό τους από το Champions League. Στο παιχνίδι PSV – Σεβίλλη, οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν να πάρουν τους βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Β’ όμιλος.

PSV έχει μόλις τρεις διαδοχικές νίκες στην Eredivisie, συμπεριλαμβανομένων δύο καθαρών φύλλων. Ωστόσο, έχασε και τον πρώτο αγώνα της Champions League από την Άρσεναλ (4-0).

Η γηπεδούχος ομάδα είναι επίσης κορυφαία στο τοπικό της πρωτάθλημα με 21 βαθμούς από τους 21 δυνατούς για τους 7 αγώνες που έχουν διεξαχθεί, που σημαίνει ότι η PSV έχει κερδίσει όλους τους αγώνες που έχει δώσει στην Eridivisie φέτος μέχρι στιγμής.

Από την άλλη πλευρά, η Σεβίλλη πραγματοποιεί κακή σεζόν στη LaLiga, καθώς βρίσκεται στην 15η θέση του πίνακα με μόλις 7 βαθμούς. Οι Ισπανοί έχουν σημειώσει τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μία ήττα. έχουν κερδίσει τα δύο από τα 7 παιχνίδια που έχουν παίξει στη διοργάνωση.

Παρόλα αυτά, η συμμετοχή τους στο Champions League ήταν καλύτερη από την γηπεδούχο ομάδα. Κατάφεραν να πάρουν ένα βαθμό στο ισοπαλία εναντίον της Λανς (1-1). Αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στην απόδοση των αντιπάλων τους.

Οι αποδόσεις του αγώνα είναι υπέρ της διπλής ευκαιρίας για τους γηπεδούχους, σε ένα παιχνίδι με λίγα γκολ και όπου οι φιλοξενούμενοι δεν θα καταφέρουν να σκοράρουν.

Πιθανές ενδεκάδες για το παιχνίδι PSV – Σεβίλλη

PSV

Ο Πίτερ Μποζ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτοχοι Walter Benitez, Jordan Teze, Armel Bella-Kotchap, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Jerdy Schouten, Joey Veerman, Johan Bakayoko, Ismael Saibari, Noa Lang and Luuk de Jong.

Η PSV δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Αρμάντο Ομπίσπο και Μάουρο Γιουνιόρ.

Τιμωρημένοι: κανένας.

Σεβίλλη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτοχοι τίτλου Marko Dmitrovic, Jesús Navas, Loic Bade, Nemanja Gudelj, Adrià Pedrosa, Fernando, Djibril Sow, Suso, Dobi Lukebakio, Lucas Ocampos και Youssef En-Nesyri.

Η Σεβίλλη δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Τανγκουί-Αουστίν Νιανζού.

Ανασταλμένος: κανένας.

Τελευταία νέα για το Champions League