Σύνθεση Άρσεναλ – Τότεναμ [24/09]

The Λονδίνο ντέρμπι αντίπαλος αυτή την Κυριακή Arsenal à Τότεναμ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θα θέλουν να πάρουν τους 3 βαθμούς. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, δείτε το πιθανές αναμετρήσεις Άρσεναλ – Τότεναμs.

Άρσεναλ – Τότεναμ: προεπισκόπηση αγώνα

Η κυριακάτικη αναμέτρηση της Premier League μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ υπόσχεται να είναι μια συναισθηματική υπόθεση. Arsenal και Tottenham. Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου επιστρέφει στο Emirates, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν για τελευταία φορά. οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν για πάνω από πέντε χρόνια.

Οι Gunners πηγαίνουν σε αυτό το ματς με την πλάτη της την πρώτη τους νίκη στο Champions League εδώ και έξι χρόνια. Πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στην PSV στη φάση των ομίλων και κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Στο πρωτάθλημα, προκρίθηκαν στην τέταρτη θέση του πίνακα με διαφορά τερμάτων. Πέτυχε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, σκοράροντας εννέα γκολ και δεχόμενη τέσσερα.

Το τελευταίο παιχνίδι της στην Premier League ήταν εναντίον της Έβερτον. Κέρδισε χάρη σε ένα γκολ του Λεάντρο Τρόσαρντ στο 69′ και άφησε τους “Toffees” χωρίς γκολ.

Από την άλλη πλευρά, Η Τότεναμ βρίσκεται επίσης σε σερί νικών. Έχει ξεκινήσει τη σεζόν με σκοπό να παραμείνει στην κούρσα του Champions League, αν όχι να διεκδικήσει τον τίτλο.

Τέσσερις νίκες στη σειρά και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα. Το τελευταίο παιχνίδι της ήταν μια απροσδόκητη ανατροπή απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με γκολ του Richarlison και Kulusevski κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων.

Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα με δύο βαθμούς. Είναι δεύτερη πιο ενεργή επίθεση στο πρωτάθλημα με 13 γκολ. υπέρ και πέντε κατά.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι ένας πολύ ισορροπημένος αγώνας που θα κριθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα του Mikel Arteta είναι το φαβορί, αλλά το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Η ομάδα της Άρσεναλ εναντίον της Τότεναμ

Arsenal

Οι Κανονιέρηδες θα παίξουν με σχηματισμό 4-3-3.

Τακτικοί παίκτες της πρώτης ομάδας: David Raya, Ben White, William Saliba, Gabriel, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Odeegard, Kai Havertz, Bukayo Saka, Gabriel Jesus, Leandro Trossard.

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει τρεις παίκτες στο αναρρωτήριο: Ντανιέλ Μαρτινέλι (προσαγωγός), Jurrien Timber (τραυματισμός στο γόνατο) και Thomas Partey (τραυματισμός στη βουβωνική χώρα).

Tottenham

Τα Σπερς θα παρατάξουν έναν σχηματισμό 4-2-3-1.

Ξεκίνημα: Guglielmo Vicario- Pedro Porro, Cristian Romero, Micky Van De Ven, Iyenoma Udogie- Pape Sarr, Yves Bissouma- Dejan Kulusevski, James Maddison, Manor Solomon- Heung-Min Son.

Ο Ανζέ Ποστέκογλου έχει επτά τραυματίες παίκτες: Alfie Whiteman (αστράγαλος), Bryan Gil (ingle), Lo Celso (μυϊκή δυσφορία), Hugo Lloris (ισχίο), Ivan Perisic (χιαστός σύνδεσμος), Rodrigo Bentancur (χιαστός σύνδεσμος) και Ryan Sessegnon (προσαγωγός).

Τελευταία νέα της Άρσεναλ