Σύνθεση Λίβερπουλ – Λέστερ Σίτι [27/09]

Λίβερπουλ θα προσφέρει φιλοξενία στο Leicester στο Κύπελλο Αγγλίας. Ο αγώνας διεξάγεται αυτή την Τετάρτη στο Άνφιλντ από τις 20:45 ώρα Γαλλίας. Κάντε κλικ εδώ για το Σύνθεση Λίβερπουλ – Λέστερ.

Λίβερπουλ – Λέστερ Σίτι: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Λίβερπουλ προέρχεται από ένα έξι διαδοχικές νίκες και οκτώ αγώνες αήττητος. Η τελευταία από αυτές τις νίκες ήταν η νίκη με 3×1 επί της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Τα γκολ από Mohamed Salah, Darwin Núñez και Diogo Jota ήταν αρκετά για να εξασφαλίσουν τη νίκη της ομάδας Reds στο σπίτι.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο τέταρτος στον οποίο πέτυχαν τρία γκολ στη σειρά. Το σερί ξεκίνησε με τη νίκη επί της Άστον Βίλα. Στη συνέχεια συνεχίστηκε με τη Γουλβερχάμπτον. Και επαναλήφθηκε στους επόμενους αγώνες με τη ΛΑΣΚ στο UEFA Europa League και τη Γουέστ Χαμ.

Στην Premier League στη δεύτερη θέση με πέντε νίκες και μια ισοπαλία για 16 βαθμούς. Η διαφορά τερμάτων είναι στο +10, με 15 γκολ που έχει πετύχει και 5 που έχει δεχθεί. Αυτή η θετική πορεία οφείλεται στην απόδοση των αμυντικών, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να ξεκινήσει η σεζόν με το δεξί.

Η Λέστερ Σίτι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Championship. Η ομάδα έχει καλές επιδόσεις στους πρόσφατους αγώνες. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε 1×0 την Μπρίστολ Σίτι χάρη σε γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 67ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Ο αρχηγός απέφυγε την ισοπαλία και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στη δεύτερη κατηγορία σε τρία παιχνίδια.

Τοποθετείται στην πρώτη θέση με επτά νίκες και μία ήττα. για 21 πόντους. Η διαφορά τερμάτων είναι στο +9 με 14 γκολ που έχει πετύχει και 5 που έχει δεχθεί. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί δύο γκολ ενώ έχει σκοράρει εννέα.

Η τελευταία φορά που έπαιξε με ομάδα της Premier League ήταν την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2022/2023. Νίκησε 2×1 τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει τη θέση της στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Χάρβεϊ Μπαρνς και ο Βουτ Φέις σκόραραν εκείνη την ημέρα, αλλά οι τρεις βαθμοί πήγαν χαμένοι.

Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, Η Λίβερπουλ νίκησε τις Αλεπούδες με 3-0 στο King Power Stadium. Τα γκολ πέτυχαν οι Κέρτις Τζόουνς και Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα.

Πιθανές ενδεκάδες Λίβερπουλ – Λέστερ Σίτι

Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ παίζει 4-3-3.

Τακτικοί παίκτες της πρώτης ομάδας: Alisson Becker, Joe Gomez, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Dominik Szoboszlai, Alexis Mac Allister, Curtis Jones, Mohamed Salah, Darwin Nunez και Luis Diaz.

Έχει δύο απουσίες λόγω τραυματισμού για αυτό το ματς: Thiago Alcántara και Trent Alexander Arnold.

Αναστολή: /

Leicester City

Ο Enzo Maresca στήνει ένα 4-3-3.

Κάτοχοι: Mads Hermansen- Ricardo Pereira, Wout Faes, Jannik Vestergaard, Callum Doyle- Wilfred Ndidi, Harry Winks, Kiernan Dewsbury Hall- Abdul Issahaku, Jamie Vardy και Staphy Mavididi.

Δύο παίκτες απουσιάζουν από την ενδεκάδα λόγω τραυματισμού: Dennis Praet και Thomas Cannon.

Αναστολή: /