Σύνθετη Ένωση Βερολίνου – Νάπολι: σύνθεση [24/10]

L’Ένωση Βερολίνου υποδέχεται τους πρωταθλητές Ιταλίας Νάπολι. Ο αγώνας αυτός, που αποτελεί μέρος της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, διεξάγεται την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 21:00. Κάντε κλικ εδώ για όλα τα compos Union Berlin – Νάπολι.

Ουνιόν Βερολίνου – Νάπολι: Προγνωστικό αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη Ένωση Βερολίνου – Νάπολι. Η γηπεδούχος ομάδα δείχνει μια κακή απόδοση που δεν ήταν αρκετά καλή για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League ή στον επόμενο γύρο του UEFA Champions League.

Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε μόνο δύο γκολ, αλλά δέχθηκε τέσσερα στους δύο πρώτους γύρους της διοργάνωσης. Επιπλέον, η διαφορά τερμάτων της είναι δυσμενής (-2), έχει χάσει και τις δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει και δεν έχει βαθμούς στη βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά, η Ουνιόν Βερολίνου κέρδισε μόνο μία φορά και έχασε τις άλλες τέσσερις στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους. Επιπλέον, προέρχεται από ήττα από την SC Braga. Ο αγώνας στις 3 Οκτωβρίου έληξε 2-3 υπέρ της Λισαβόνας.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης, πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Κέρδισαν την πρώτη τους αναμέτρηση και έχασαν την επόμενη μέρα.

Επιπλέον, οι Ναπολιτάνοι πηγαίνουν σε αυτό το ματς έχοντας κερδίσει τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους και έχουν αποσπάσει δύο ισοπαλίες. Η ομάδα της Serie A έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει δεχθεί τέσσερα, με τη διαφορά να είναι ακόμη και μηδέν.

Πιθανές ενδεκάδες για την αναμέτρηση της Ένωσης Βερολίνου με τη Νάπολι

FC Union Βερολίνο

Υπό την ηγεσία του Ούρος Φίσερ, οι άνδρες της Ένωσης Βερολίνου παρουσιάστηκαν με ένα 3-5-2.

Κάτοχοι Frederik Riis Ronnow, Danilho Doekhi, Robin Knoche, Diogo Filipe Monteiro Pinto Leite, Christopher Trimmel, Lucas Simon Pierre Tousart, Rani Khedira, Janik Haberer, Robin Gosens, Kevin Volland και Kevin Behrens.

Alexandre Schwolow είναι άρρωστος και δεν θα μπορέσει να παίξει. Επιπλέον, ο μέσος András Schäfer βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια μετά από εγχείρηση στο δεξί πόδι και στο εσωτερικό του δεξιού μηρού. Laurenz Dehl παρουσιάζει έναν άγνωστο τραυματισμό.

Κανένας παίκτης του Βερολίνου δεν έχει προειδοποιηθεί για τον αγώνα.

SSC Νάπολι

Οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι ήρθαν στον αγώνα με μια σειρά 4-3-3 υπό τη διεύθυνση του Rudi Garcia.

Κάτοχοι Alex Meret, Mário Rui Silva Duarte, Natan Bernardo De Souza, Amir Rrahmani, Giovanni Di Lorenzo, Jens-Lys Michel Cajuste, Stanislav Lobotka, Piotr Sebastian Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Giacomo Raspadori and Matteo Politano.

Κεντρικοί επιθετικοί Juan Guilherme Nunes Jesus y Victor Osimhen δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το ματς λόγω τραυματισμού στον καμπτήρα μυ. Ο μέσος Eljif Elmasο οποίος απουσιάζει με άγνωστο τραυματισμό.

Η Νάπολι δεν έχει κανέναν παίκτη τιμωρημένο για αυτό το παιχνίδι.

Επόμενοι αγώνες για Union Berlin και Napoli

FC Union Berlin

  • Βέρντερ Βρέμης – FC Union Βερολίνου (28 Οκτωβρίου 2023).
  • Στουτγκάρδη – FC Union Berlin (31 Οκτωβρίου 2023).
  • FC Union Βερολίνου εναντίον Φρανκφούρτης (4 Νοεμβρίου 2023).
  • Νάπολι – FC Union Berlin (8 Νοεμβρίου 2023).

SSC Napoli

  • SSC Νάπολι – Μίλαν (29 Οκτωβρίου 2023).
  • US Salernitana – SSC Napoli (4 Νοεμβρίου 2023).
  • SSC Napoli – FC Union Berlin (8 Νοεμβρίου 2023).
  • SSC Νάπολι – Empoli FC (12 Νοεμβρίου 2023).