Σύνθετη Κύπρος – Νορβηγία: σύνθεση [12/10]

Κύπρος και Νορβηγία Η Νορβηγία και η Νορβηγία έχουν ραντεβού στο Nations League. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου από τις 20:45 ώρα Γαλλίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το Συνθέσεις Κύπρος – Νορβηγία.

Κύπρος – Νορβηγία: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Νορβηγία και η Κύπρος συναντώνται στο πλαίσιο του Eurocup. Οι Βίκινγκς φαίνεται να έχουν το προβάδισμα, αφού δεν έχουν χάσει ποτέ σε head-to-head με τους νησιώτες. Είναι 3 παιχνίδια αήττητοι και κέρδισε GeorgiaΙορδανία και ακόμη και Κύπρος, την οποία νίκησαν με 3×1.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα καταφέρουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. δύο μεγάλες ήττες 6×0 από την Ισπανία και 3×0 από τη Σκωτία. Η ομάδα δεν αποδίδει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και μετράει 9 παιχνίδια χωρίς νίκη.

Οι περισσότεροι πράκτορες στοιχημάτων προβλέπουν ότι ο αγώνας θα πάει με το μέρος του Haaland. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να υποτιμάται ο αντίπαλος. Κύπρος Η νορβηγική άμυνα εξεπλάγη αιφνιδίασε τη νορβηγική άμυνα στην τελευταία μονομαχία και πέτυχε ένα γκολ, αν και το τελικό σκορ ήταν εις βάρος τους και η μονομαχία έληξε με νίκη των Σκανδιναβών, 3×1.

Πρόκειται επίσης για ένα ματς που υπόσχεται γκολ, καθώς ο μέσος όρος των γκολ σε έναν αγώνα μεταξύ Νορβηγίας και Κύπρου είναι δύο γκολ ανά παιχνίδι. Η Νορβηγία έχει συνηθίσει να σκοράρει και δεν θα διστάσει να προσθέσει άλλη μια νίκη στο Euro.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η Νορβηγία είναι το φαβορί.

Κύπρος – Νορβηγία

Κύπρος

Η Κύπρος θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 3-5-2. Θα είναι η που θα είναι μέρος της επίσημης XI:

J. Mall ; A. Karo, A. Gogic, Konstantinos Laifis; S. Andreou, C. Kyriakou, I. Kousoulos, C. Charalampous, A. Correia- G. Kastanos, P. Sotiriou

Νορβηγία

Η Νορβηγία θα παίξει με κλασικό σχηματισμό 4-3-3. Θα είναι η παίκτες που θα αγωνιστούν στον αγωνιστικό χώρο:

O. Nyland, F. Bjorkan, L. Ostigard, S. Strandberg, Kristoffer Ajer, Fredrik Aursnes, P. Berg, M. Odegaard, A. Nusa, E. Haaland, J. Larsen