Σύνθετο Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης: σύνθεση [19/09]

Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικό αγώνα

Η Λάτσιο μπαίνει στη φάση των ομίλων της πιο διάσημης ευρωπαϊκής διοργάνωσης με την ιδιότητα του ουραγού. Η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή δέκατη πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Κατά την έναρξη της σεζόν 2023/2024, οι Αετοί έχουν μόνο 3 βαθμούς για 3 ήττες και 1 νίκη.

Παρ’ όλα αυτά, οι Blanquicelestes είναι σίγουροι ότι μπορούν να να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους στο ξεκίνημα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Προκρίθηκε για όγδοη φορά στην ιστορία της, Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν πρόκειται να πετάξει στα σκουπίδια όλες τις προσπάθειές της όταν επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία.Η ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Λάτσιο έχασε 3-1 από τη Γιουβέντους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά αναμένεται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, βρίσκεται στη δεύτερη θέση. 7η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα με 7 βαθμούς. Η ομάδα που προπονεί ο “Τσόλο” Σιμεόνε έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Σε αντίθεση με τους Ιταλούς, οι “rojiblancos” πήραν μέρος στον πρώτο γύρο των αγώνων. τελευταίες 10 εκδόσεις του Champions League χωρίς διακοπή. Στην τελευταία έκδοση του Champions League, ωστόσο, δεν προχώρησε πέρα από τη φάση των ομίλων. Η Ατλέτι ξεκινά ως φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα με τη Λάτσιο.

Σύνθεση Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Lazio

Οι Αετοί θα σχηματίσουν ένα 4-3-3 για να αντιμετωπίσει την Blanquiceleste.

Τακτικοί παίκτες της πρώτης ομάδας: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Nicolò Casale, Adam Marušić, Luis Alberto, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile και Felipe Anderson.

Οι Ιταλοί θα έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους στη διάθεσή τους για την αναμέτρηση με την Ατλέτι, καθώς δεν έχουν τραυματίες ή τιμωρημένους παίκτες.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο “Τσόλο” Σιμεόνε επιλέγει σχηματισμό 5-3-2.

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Jan Oblak, Rodrigo Riquelme, Mario Hermoso, Axel Witsel, Stefan Savić, César Azpilicueta, Saúl Ñíguez, Pablo Barrios, Marcos Llorente, Álvaro Morata και Antoine Griezmann.

Οι επισκέπτες φτάνουν χωρίς Rodrigo De Paul (μυϊκός τραυματισμός), Caglar Soyuncu (τραυματισμός ισχίου), Memphis Depay (μυϊκός τραυματισμός) και Thomas Lemar (ρήξη αχίλλειου τένοντα). Συμμετέχουν οι Vitolo Machín y Reinildo MandavaΚαι οι δύο παίκτες έχουν υποστεί ρήξη χιαστών.

Επίσης, Η ανάσταση του Κόκε (μυϊκός τραυματισμός) και Samuel Lino (μυϊκά προβλήματα) είναι αμφίβολος για αυτό το παιχνίδι του Champions League. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν προειδοποιήσει κανέναν παίκτη για αυτό το παιχνίδι.