Τι μέλλον έχει ο Κάιλ Γουόκερ; Η Μάντσεστερ Σίτι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον αγαπημένο της αμυντικό!

Οι Πολίτες δεν έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα από την έναρξη του mercato του φετινού καλοκαιριού. Οι “γαλάζιοι” φαίνεται να απολαμβάνουν με την ησυχία τους τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο, χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα για το αύριο. Ωστόσο, κάτι συνέβη για να διαταράξει τις ημέρες ξεκούρασης των γιγάντων της Μάντσεστερ Σίτι. Μια μεγάλη γερμανική ομάδα προσπαθεί να κλέψει έναν από τους καλύτερους άνδρες της. Η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται πλέον σε συναγερμό. Οι Πολίτες δεν θα αφήσουν τον εμβληματικό δεξιό τους μπακ να τους ξεφύγει!

Η Μπάγερν Μονάχου πλησιάζει επικίνδυνα τον Γουόκερ!

Ο Κάιλ Γουόκερ είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στον κόσμο. Το απέδειξε για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν Champions League, το οποίο κέρδισε με στυλ.n. Η μονομαχία του στο ημιτελικός εναντίον του Βινίσιους θα μείνει για καιρό στη μνήμη. Ωστόσο, για λόγους τακτικής, ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον χρησιμοποίησε λιγότερο φέτος. Επιπλέον, οι Πολίτες ενδιαφέρονται για τον Μπέντζαμιν Παβάρντ, έναν άλλο δεξιό μπακ που θα ταίριαζε καλύτερα με την τριμελή άμυνα που προτιμά ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αυτή η κατάσταση θα έκανε τον Κάιλ Γουόκερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου 2024, να θέλει να πάει αλλού. Το Η Μπάγερν Μονάχου προσπαθεί να επωφεληθεί να τον υπογράψει αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των γερμανικών ΜΜΕ (συγκεκριμένα του Sky Germany), έχει επέλθει προφορική συμφωνία μεταξύ του παίκτη και των Βαυαρών γιγάντων. Ο Κάιλ Γουόκερ φέρεται έτοιμος να υπογράψει στην Μπάγερν για δύο χρόνια, με τον ένα χρόνο ως οψιόν αγοράς. Οι λεπτομέρειες του μισθού και του πιθανού μπόνους υπογραφής παραμένουν άγνωστες, αλλά φαίνεται ότι η Μόναχο φέρεται να ετοιμάζει ένα 15 εκατομμύρια ευρώ προσφορά για την πρόσληψη του 33χρονου δεξιού μπακ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηγείται της αντεπίθεσης

Οι Πολίτες έχουν πλέον αντιληφθεί το κόλπο που τους παίζουν οι Γερμανοί αντίπαλοί τους. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Θα ήθελε ακόμα να κρατήσει τον Κάιλ Γουόκερ στην ομάδα του. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο 33χρονος αμυντικός έχει αποδείξει ότι είναι ένας παίκτης που πρέπει να υπολογίζεται. εξακολουθεί να είναι ικανός για επιδόσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι στοχεύει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Γουόκερ κατά ένα χρόνομέχρι το 2025. Οι Πολίτες λέγεται ότι βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε μια προσφορά για να κατευνάσουν την επιθυμία του παίκτη να φύγει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποχώρηση του Κάιλ Γουόκερ θα δημιουργήσει αμυντικό έλλειμμα σε αυτή την ομάδα της Σίτι. Και αυτό γιατί ο Aymeric Laporte δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν. Επίσης, η ομάδα του Σίλβερ δεν θα έχει καμία σχέση με την ενδεκάδα του Σίλβερ, Ζοάο Κανσέλο είναι τώρα ανεπιθύμητη Μάντσεστερ Σίτι. Επομένως, οι Sky Blues χρειάζονται τον Walker για μία ακόμη σεζόν, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν την άμυνά τους με νέες προσλήψεις.

Και έτσι ξεκινάει μια μεγάλη μάχη μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπάγερν Μονάχου. Προς το παρόν, οι Γερμανοί έχουν το πάνω χέρι, καθώς έχουν την προφορική συμφωνία του παίκτη και φέρονται να του προσφέρουν μεγαλύτερο συμβόλαιο. Ωστόσο, εάν η City δεν καταφέρει να πείσει τον ενδιαφερόμενο, θα είναι σκληρή για τις επιχειρήσεις. Η διοίκηση θα διαπραγματευτεί από προσφορά των 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Όλα για τη Manchester City :

Νέα