Το μαρτύριο του Ντάβινσον Σάντσεθ φτάνει στο τέλος του: Γαλλικός σύλλογος βάζει τα δυνατά του!

Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός δεν περνάει καλά με την ομάδα του Λονδίνου. Ο Αυστραλός TD Άνγκε Ποστέκογλου δεν τον κάλεσε στην ισοπαλία 2-2 με την Μπρέντφορντ και τον έβαλε στον πάγκο στο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. IΔεν έπαιξα ούτε ένα λεπτό.

Ο Σάντσεζ φαίνεται να έχει ένα πόδι περισσότερο στην εξωτερική πλευρά παρά στην εσωτερική. Η Telegraph αναφέρει ότι ο Κολομβιανός θα έφευγε από την Αγγλία με ένα υψηλό τίμημα.

“Ο 27χρονος διεθνής Κολομβιανός είναι ένας από τους παίκτες που θα έφευγε από την ομάδα με υψηλό τίμημα. Ο Άνγκε Ποστέγογλου διαμορφώνει την ομάδα στην πρώτη του σεζόν στην ηγεσία του συλλόγου”,

δήλωσε ο δημοσιογράφος Mike McGrath

Ο Βρετανός δημοσιογράφος των μέσων ενημέρωσης ανέφερε επίσης ότι νωρίτερα το καλοκαίρι, η Σπαρτάκ Μόσχας είχε εκφράσει ενδιαφέρον για 14,5 εκατομμύρια ευρώ. Η προσφορά αυτή δεν υλοποιήθηκε. Για τον Κολομβιανό ενδιαφέρθηκε και η Γαλατασαράι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάντσες έφτασε στο Λονδίνο από τον Άγιαξ το 2017. Κόστισε 49,2 εκατομμύρια και ο κεντρικός αμυντικός ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Champions League το 2019. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024, οπότε θα μπορούσε να φύγει δωρεάν Αν η Τότεναμ δεν τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι ή στη χειμερινή αγορά.

Οι δυσκολίες του Davinson Sanchez

Ο αμυντικός της Τότεναμ δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στους “ασπρόμαυρους”. Την περασμένη σεζόν δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου με την ομάδα και όταν το έκανε δέχτηκε έντονη κριτική.

Οι οπαδοί εξοργίζονταν κάθε φορά που έμπαινε. Τον σφύριζαν, τον αποδοκίμαζαν και οι συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού Hugo Lloris, έπρεπε να τον υπερασπιστούν.

“Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτόν. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Ξεκίνησε όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Πάλεψε για τα Σπερς για τόσα πολλά χρόνια”.

δήλωσε ο Lloris αφού άκουσε σφυρίγματα κατά τη διάρκεια της ήττας με 2-3 από την Brentford.

Ο κεντρικός αμυντικός από τις 33 συμμετοχές που είχε την περίοδο 2021/22, έφτασε τις 23 πέρυσι. Γι’ αυτό και η αποχώρησή του, είτε πρόκειται για μεταγραφή είτε για αποβολή ελεύθερη, είναι σχεδόν εγγυημένη.