Τσεχία – Μολδαβία: δωρεάν πρόβλεψη (20/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις: Τσεχία – Μολδαβία

Νίκη Τσεχίας

Η Τσεχική Δημοκρατία πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί. Οι Τσέχοι είναι δεύτεροι στον όμιλο Ε με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε επτά αγώνες. Αυτή τη φορά, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι οι οικοδεσπότες.

Μολδαβία βρίσκεται στην τέταρτη θέση στον όμιλό τους μετά την ισοπαλία με την Αλβανία. Από τους επτά αγώνες που έχουν διεξαχθεί, οι Μολδαβοί έχουν μόνο δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Οι Τσέχοι έχουν το πλεονέκτημα ότι κερδίζουν τους περισσότερους εντός έδρας αγώνες τους. Η Μολδαβία, από την άλλη πλευρά, έχει κερδίσει μόνο τρεις από τους εντός έδρας αγώνες της.μόνο σε ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. εκτός έδρας.

Η πρόσφατη ιστορία δείχνει παρόμοιες επιδόσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Ωστόσο, στο παρελθόν, οι Τσέχοι έχουν αποδειχθεί πολύ ανώτεροι από τους Μολδαβούς. Για το λόγο αυτό, η η Τσεχική Δημοκρατία έχει όλες τις πιθανότητες να κερδίσει και έτσι να εξασφαλίσει μια θέση στους 16 του Euro 2024.

Λιγότερα από 2,5 γκολ

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και οι δύο ομάδες διατηρούν σταθερές εμφανίσεις. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν χαρακτηρίζεται από υψηλό αριθμό τερμάτων. Το Δημοκρατία της Τσεχίαςγια παράδειγμα, έχουν φέρει τρεις ισοπαλίες στους πέντε τελευταίους αγώνες τους με μόλις ένα γκολ.

Η επιθετική ικανότητα της Μολδαβίας είναι πολύ παρόμοια. Στους πέντε τελευταίους αγώνες της, έχει φέρει ισοπαλία με μόλις ένα γκολ. τρεις ευκαιρίες και η μοναδική πρόσφατη νίκη τους έληξε επίσης με γκολ.

Τα στατιστικά δείχνουν επίσης φτωχή επιθετική ικανότητα σε αγώνες head-to-head. Αυτό επιβεβαιώθηκε στον τελευταίο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ο οποίος έληξε ισόπαλος 0-0.

Η Τσεχία ανοίγει το σκορ

Η Τσεχία μπορεί να πάρει το προβάδισμαπλεονέκτημα ως οικοδεσπότης για να πετύχει το πρώτο γκολ. Το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της ευνοεί την ικανότητά της να παίζει πιο επικίνδυνα κοντά στα αντίπαλα καρέ.

Σε προηγούμενους αγώνες, οι Τσέχοι έχουν ανοίξει το σκορ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της διοργάνωσης, η Τσεχία συνήθως σκοράρει πριν από το 37ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, Μολδαβία είναι μάλλον αργή στο σκοράρισμα. Οι Μολδαβοί σκόραραν μετά το δεύτερο ημίχρονο στο των τελευταίων πέντε αγώνων τους. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ πιθανό οι Τσέχοι να είναι αυτοί που θα πετύχουν το πρώτο γκολ σε αυτό το ματς.

Πρόβλεψη Τσεχία Μολδαβία

Καλύτερες αποδόσεις : Τσεχία – Μολδαβία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.