Τσεχία-Μολδαβία: Πιθανές ενδεκάδες (20/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τσεχία – Μολδαβία: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Τσεχική Δημοκρατία πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως φαβορί. Η εθνική ομάδα της Τσεχίας πραγματοποιεί σταθερές εμφανίσεις για να τερματίσει δεύτερη στον όμιλο Ε.

La Μολδαβία είναι τέταρτη στον όμιλο, πίσω από τα Νησιά Φερόε. Η ομάδα της Μολδαβίας έχει μόλις δύο νίκες στο ενεργητικό της, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες..

Η Τσεχική Δημοκρατία έχει το πλεονέκτημα έδρας σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο, καθώς οι Τσέχοι δεν έχουν υποστεί σχεδόν ποτέ ήττα στο ρόλο τους ως οικοδεσπότες. Ενώ η Μολδαβία έχει κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας.

Η Τσεχική Δημοκρατία και η Μολδαβία δεν είναι γνωστές για τα πολλά γκολ που πετυχαίνουν στους αγώνες τους. Το ρεκόρ μεταξύ των δύο ομάδων είναι μια αρκετά παρόμοια επίδοση. Στην τελευταία τους συνάντηση, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Σε ατομικό επίπεδο, οι εθνικές ομάδες της Τσεχίας και της Μολδαβίας έχουν πολύ καλό ρεκόρ. μάλλον περιορισμένη επιθετική ικανότητα. Η απόδειξη βρίσκεται στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν φέρει ισοπαλία στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, με μόλις ένα γκολ στον πίνακα των σκόρερ.

Από την άλλη πλευρά, οι Τσέχοι έχουν ένα ακόμη πλεονέκτημα. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των προκριματικών του Euro, η Τσεχία έχει την τάση να σκοράρει πριν από το 37ο λεπτό.

Οι Μολδαβοί, από την άλλη πλευρά, υστερούν σε αυτόν τον τομέα. Η εθνική ομάδα της Μολδαβίας έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. μετά το δεύτερο ημίχρονο.

Τσεχική Δημοκρατία Μολδαβία σύνθεση

Τσεχία – Μολδαβία: Πιθανές ενδεκάδες

Τσεχία

Η τσεχική ομάδα θα μπορούσε να περιλαμβάνει 3-4-1-2.

Πλήρη μέλη : Jindřich Staněk, David Zima, Jakub Brabec, Tomáš Holeš, Vladimír Coufal, Michal Sadílek, Tomáš Souček, David Doudera, Lukáš Provod, Mojmir Chytil και Jan Kuchta.

Μολδαβία

Η ομάδα της Μολδαβίας θα μπορούσε να σχηματιστεί 3-4-2-1.

Κάτοχοι Dorian Răilean, Artur Crăciun, Vladyslav Babohlo, Veaceslav Posmac, Ioan-Calin Revenco, Nichita Moțpan, Vadim Rață, Oleg Reabciuk, Mihail Caimacov, Virgiliu Postolachi και Ion Nicolaescu.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :