Υπογραφή-έκπληξη; Ο Τζόνι Έβανς επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τζόνι Έβανς, από τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μάντσεστερ

Ο Τζόναθαν Γκραντ Έβανς, γνωστός ως Τζόνι Έβανς, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Βόρεια Ιρλανδία με την Greenisland FC.

Το 2004, ως νεαρό παιδί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον εντόπισε και τον προσέλαβε στην εθνική ομάδα της youth. Το 2006, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην προετοιμασία για τους Κόκκινους Διαβόλους. Ο Έβανς έπαιξε τρία φιλικά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα.

Την ίδια σεζόν, ο Τζόνι δόθηκε δανεικός στην Royal Antwerp του Βελγίου. Έπαιξε σε 11 αγώνες και σκόραρε δύο γκολ ως επαγγελματίας.

Στα μέσα της σεζόν, η Γιουνάιτεντ ακύρωσε τον δανεισμό του και τον έστειλε στην Sunderland. Προσθέτει 19 αγώνες και ένα γκολ. Κέρδισε επίσης το βραβείο Young Player of the Year της αγγλικής Second Division.

Την επόμενη χρονιά είχε την τύχη να τον αναλάβει ο Sir Alex Fergusson. Έπαιξε μόνο σε δύο αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ντιναμό Κιέβου και η Roma.

Μετά από περιορισμένη συμμετοχή, επέστρεψε στη Σάντερλαντ στα μέσα της σεζόν 2007-2008. Ξεκίνησε σε 16 αγώνες.

Την περίοδο 2008-2009, επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ, όπου κέρδισε τη θέση του και εγκαταστάθηκε για 197 εμφανίσεις και επτά γκολ.

Το 2016, άφησε τον σύλλογο για την West Bromwich. Παρέμεινε στους Aves μέχρι το 2018. Πέτυχε πέντε γκολ και πραγματοποίησε 96 συμμετοχές.

Η τελευταία του θητεία ήταν στην Leicester. Έπαιξε 152 παιχνίδια σε πέντε σεζόν για τις Αλεπούδες.

Αναπάντεχη υπογραφή

Ο Τζόνι Έβανς έρχεται σε μια ομάδα της Γιουνάιτεντ με νέα νεαρά πρόσωπα για να φέρει την εμπειρία του στην ομάδα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι αποκτούν έναν κεντρικό αμυντικό που έχει κατακτήσει 12 τίτλους, τους 10 από αυτούς με τη Μάντσεστερ.

Ο Έβανς φτάνει με μηδενικό κόστος Στο Θέατρο των Ονείρων, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Λέστερ. Η υπογραφή του ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού αγώνα της ομάδας εναντίον τηςOlympique Lyonnais.

Ανακαλύψτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά :