Φέγενορντ – Λάτσιο: Ανακαλύψτε την επίσημη αποστολή, τις απουσίες και τις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής!

Ποιος θα βγει νικητής από την αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα στην Feyenoord και το Lazio ? Η απάντηση αυτή την Τετάρτη από τις 21:00 ώρα Γαλλίας. Για να στοιχηματίσετε αντικειμενικά, διαβάστε τα προγνωστικά του αγώνα Φέγενορντ – Λάτσιο εδώ.

Προγνωστικό αγώνα Φέγενορντ – Λάτσιο

Οι δύο ομάδες συναντώνται για τρίτη φορά στην ιστορία τους. Η Λάτσιο βρίσκεται στην κορυφή του προκριματικού ομίλου της για το Champions League, μετά από μια νίκη επί της Σέλτικ και άλλη μια επί της Ολλανδίας. Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Φέγενορντ, εν τω μεταξύ, ηττήθηκε από την ομάδα του Σιμεόνε και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω.

Πρόκειται για δύο κορυφαίους συλλόγους που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο νικητής θα μπορέσει να εξασφαλίσει τη θέση του δίπλα στη Μαδρίτη και να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Champions League. Οι bookmakers στοιχηματίζουν Λάτσιο, αλλά το ματς μοιάζει ισορροπημένο και η νίκη μπορεί να έρθει με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Φέγενορντ έχει αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος για να νικήσει στην έδρα της. Πλέον έχει 6 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα ως γηπεδούχος. Μάλιστα, η Λάτσιο δεν την έχει κερδίσει ποτέ μακριά από την έδρα της. Από την άλλη πλευρά, η ιταλική ομάδα δεν έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες επί των Σασουόλο, Αταλάντα και Σέλτικ.

Η Φέγενορντ και η Λάτσιο έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές. Την πρώτη φορά οι Ιταλοί κέρδισαν 4×2Η τελευταία φορά ήταν σε αγώνα του Europa League, Φέγενορντ που κέρδισε χάρη σε ένα και μοναδικό γκολ του Σαντιάγκο Γκιμένεθ.

Φέγενορντ – Λάτσιο : Πιθανές ενδεκάδες

Φέγενορντ

Η Φέγενορντ θα παίξει με σχηματισμό 4-2-3-1. Αυτή είναι η πιθανή αρχική ενδεκάδα της:

Justin Bijlow; B. Nieuwkoop, L. Geertruida, D. Hancko, Q. Hartman- M. Wieffer, Q. Timber- Y. Minteh, Calvin Stengs, I. Paixao, S. Giménez

Lazio

Η Λάτσιο θα παίξει με έναν κλασικό σχηματισμό 4-3-3. Εδώ είναι οι παίκτες οι οποίοι θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα:

I. Provedel, A. Marusic, A. Romagnoli, P. Gabarrón, M. Lazzari- L. Alberto, N. Rovella, M. Guendouzi- Pedro, V. Castellano, Felipe Anderson