Φέγενορντ – Λάτσιο: ελεύθερα προγνωστικά και νέα για το Champions League

Τρεις προβλέψεις για τον αγώνα Φέγενορντ – Λάτσιο

Νίκη της Φέγενορντ

Η Φέγενορντ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ολλανδία. Έχουν κέρδισε την τελευταία της αναμέτρηση με την Λάτσιο και έχει αήττητο σερί δύο αγώνων στην Eredivisie. Προέρχεται από τη νίκη με 4-0 επί της Βιτέσε την προηγούμενη φορά.

Η Λάτσιο προηγείται 3 συνεχόμενα χρόνια χωρίς να κατακτήσουν ούτε ένα τρόπαιο, ενώ οι Ολλανδοί έχουν κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν επίσης αήττητο σερί 6 αγώνων ως οικοδεσπότες.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλή βαθμολογία τερμάτων. Φέγενορντ γενικά σηματοδοτεί μια μέσο όρο 2,5 γκολ εντός έδρας, ενώ η Λάτσιο σκοράρει επίσης λίγο πάνω από ένα γκολ μακριά από την έδρα της.

Η Φέγενορντ και η Λάτσιο έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές. Έχουν πετύχει 7 γκολ και επομένως έχουν μέσο όρο 3,5 γκολ ανά παιχνίδι, αριθμός πολύ υψηλότερος από αυτές τις αποδόσεις.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

50% των head-to-heads Feyenoord vs Lazio έληξε με γκολ και από τις δύο πλευρές. Ακολουθούν δύο ομάδες που σημείωσαν περισσότερα από ένα γκολ στο τελευταίο τους παιχνίδι: Λάτσιο 2-0 Σασουόλο, Φέγενορντ 4-0 Βιτέσε.

Η ιταλική ομάδα σκόραρε 3 γκολ από την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Ολλανδοί το ισοφαρίζουν με 4, οπότε και οι δύο σύλλογοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να σκοράρουν σε αυτό το ματς.

Πρόγνωση Φέγενορντ Λάτσιο

Τελευταία παιχνίδια Φέγενορντ – Λάτσιο

Η Φέγενορντ και η Λάτσιο έχουν συναντηθεί δύο φορές. Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

  • Feyenoord 1-0 Λάτσιο (3 Νοεμβρίου 2022)
  • Λάτσιο 4-2 Φέγενορντ (8 Σεπτεμβρίου 2022)

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet για αυτή την αναμέτρηση:

Νίκη της Φέγενορντ 1.87
Περισσότερα από 1.5 γκολ συνολικά 1.22
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.65
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :