Φινλανδία-Βόρεια Ιρλανδία: δωρεάν πρόβλεψη (17/11) Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις για το Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία

Νίκη της Φινλανδίας

Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία Ένας αγώνας τιμής για τις Κουκουβάγιες.

Οι γηπεδούχοι έχουν την υποχρέωση να πάρουν τους τρεις βαθμούς μετά από ένα ξεχασμένο διπλό τον περασμένο μήνα. Η Φινλανδία δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό τον περασμένο μήνα, χάνοντας 3-0 από τη Σλοβενία και 1-2 από το Καζακστάν.

Αυτές οι ήττες αφήνουν την ομάδα του Marku Kannerva χωρίς καμία πιθανότητα πρόκρισης. Τέταρτη με 12 βαθμούς, Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, οι Φινλανδοί έχουν να πάρουν μόλις έξι βαθμούς και η διαφορά που πρέπει να καλύψουν είναι επτά βαθμοί.

Ομοίως, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει πλέον ρεαλιστικές πιθανότητες συμμετοχής στο Euro 2024.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τους Φινλανδούς. Εντός έδρας και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αποκλειστεί, οι τρεις βαθμοί πρέπει να μείνουν στο Ελσίνκι. Αυτό συνέβη την 2η αγωνιστική, όταν οι Κουκουβάγιες κέρδισαν με το παραμικρό στη Βόρεια Ιρλανδία.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Αυτό είναι πιθανό να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς πραγματικές πιθανότητες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε μεγάλο αριθμό τερμάτων στα τέσσερα από τα οκτώ παιχνίδια τους στον όμιλο. Ακριβώς, τα δύο τελευταία είχαν ως αποτέλεσμα τρία γκολ.

Από την άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν πολλά γκολ στις μονομαχίες τους: μόνο τρία ή περισσότερα γκολ σε δύο αγώνες. Αυτά ήταν εναντίον της Σλοβενίας, σε μια ήττα με 4-2, και εναντίον του Σαν Μαρίνο, σε μια συντριβή με 3-0.

Περιμένουμε ότι και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να σκοράρουν, χωρίς να φοβούνται ότι θα δεχθούν γκολ.

Ο Teemu Pukki σκοράρει

Το νούμερο 10 της ομάδας, Teemu Pukki, σηκώνει το βάρος της επίθεσης στα πόδια του.

Ο Pukki είναι υπεύθυνος για το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας. Αν παίζει καλά, η ομάδα θα παίζει καλύτερα. Στο τελευταίο διπλό, δεν ήταν στα καλύτερά του, αλλά δεν ήταν και κακός. Σύμφωνα με το Flashscore, Ο Τέεμου σημείωσε 5,9 στα 10 εναντίον της Σλοβενίας και 6,4 εναντίον του Καζακστάν.

Χωρίς πίεση για πρόκριση, το Νο10 θα πρέπει να δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρο του την Παρασκευή στο Ελσίνκι και να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Φινλανδία Ιρλανδία Βορράς

Καλύτερες αποδόσεις Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορία Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία

  • Βόρεια Ιρλανδία 0-1 Φινλανδία (26.03.23)
  • Φινλανδία 1-1 Βόρεια Ιρλανδία (11.10.15)
  • Βόρεια Ιρλανδία 2-1 Φινλανδία (29.03.15)
  • Βόρεια Ιρλανδία 3-3 Φινλανδία (15.08.12)
  • Φινλανδία 1-3 Βόρεια Ιρλανδία (16.08.06)

Τελευταία νέα από τις ομάδες

Όλα τα τελευταία νέα του Euro 2024 :