Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία : Σύνθεση ομάδας (17/11) – Προκριματικά Euro

Το Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία θα αναμετρηθούν σήμερα το βράδυ ως προοίμιο του αγώνα Euro 2024. Και οι δύο ομάδες είναι πιθανό να παρατάξουν τους καλύτερους παίκτες τους σε αυτό το παιχνίδι. Για να το διαπιστώσετε μόνοι σας, ρίξτε μια ματιά στο Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία.

Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία: Προεπισκόπηση αγώνα

Στο παιχνίδι της Φινλανδίας με τη Βόρεια Ιρλανδία, και οι δύο ομάδες θα παίξουν για την τιμή, καθώς καμία από τις δύο δεν έχει πιθανότητες να προκριθεί στο Euro 2024.

Οι γηπεδούχοι είχαν όλα όσα χρειάζονταν για να κλείσουν το εισιτήριό τους για τη Γερμανία του χρόνου. Όμως δεν ήταν γραφτό να τα καταφέρουν, ένα σερί τριών ηττών τους άφησε χωρίς καμία πιθανότητα νίκης και να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα.

Κουκουβάγιες έχουν 12 βαθμούς και η εθνική ομάδα της Δανίας 19. Με μόλις έξι βαθμούς στο διακύβευμα, είναι αδύνατο για τη Φινλανδία να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Παρ’ όλα αυτά, θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να προκριθούν, μέσω του UEFA Nations League.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν με νούμερα στο κόκκινο: 3-0 στη Σλοβενία, 1-2 και 1-0 κόντρα σε Καζακστάν και Δανία αντίστοιχα. Το δράμα στις καθυστερήσεις είναι ένα μόνιμο πρόβλημα για τις Κουκουβάγιες, που δέχτηκαν 10 γκολ μετά από 75 λεπτά.

Από την άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί δείχνουν μια παρόμοια πραγματικότητα με τους γηπεδούχους. Η Βόρεια Ιρλανδία έχει χάσει όλες τις πιθανότητές της να βγάλει το τουρνουά. Euro 2024 στη διεθνή περίοδο του Οκτωβρίου, με μόλις δύο νίκες και όχι λιγότερες από έξι ήττες. Όπως αναμενόταν, οι παίκτες του Michael O’Neill κέρδισαν και τους δύο αγώνες του ομίλου τους απέναντι στο χαμηλόβαθμο Σαν Μαρίνο.

Ο αγώνας της Παρασκευής ήταν περισσότερο φιλικός παρά οτιδήποτε άλλο.

Επίσημη σύνθεση Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία

Φινλανδία

Ο Μάρκου Κανέρβα θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς με το συνηθισμένο του σχήμα 5-3-2:

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από Lucas Hradecky, Nikolai Alho, Leo Vaisanen, Robert Ivanov, Richard Jensen, Anssi Suhonen, Robin Lod, Glen Kamara, Rasmus Schüller, Joel Pohjanpalo, Teemu Pukki.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Βόρεια Ιρλανδία

Michael Andrew Ο Martin O’Neill θα έρθει στο Ελσίνκι με τον συνηθισμένο του σχηματισμό 4-3-3:

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Conor Hazard, Trai Hume, Daniel George Ballard, Jonathan Grant Evans, Jamal Piaras Lewis, Patrick James Coleman McNair, Shea Charles, Jordan Andrew Thompson, Paul Patrick Smyth, Joshua Brendan David Magennis και Dale Taylor.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /