Αυτό που η Venus Williams δεν κατάφερε στο Rosmalen κάνει στο Birmingham: νίκη

Η Venus Williams ξέρει πώς να κερδίζει ξανά. Η 43χρονη Αμερικανίδα έχασε την επιστροφή της στο Rosmalen την περασμένη εβδομάδα, αλλά γνώρισε επιτυχία στο Μπέρμιγχαμ με νίκη επί της Ιταλίδας Camila Giorgi: 7-6 (5), 4-6, 7-6 (6).

Ήταν η πρώτη νίκη της Ουίλιαμς επί ενός παίκτη των κορυφαίων πενήντα σε σχεδόν τέσσερα χρόνια. Ο Γιώργη είναι το νούμερο 48 στον κόσμο. Ο Αμερικανός είναι ο αριθμός 697 στον κόσμο και συμμετέχει στο Μπέρμιγχαμ βάσει μπαλαντέρ.

Χαμόγελο

Η Γουίλιαμς τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στον αγώνα λόγω ολίσθησης, αλλά μπόρεσε να συνεχίσει. “Με ώθησε σε ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο, υψηλότερο από ό,τι πίστευα ότι μπορούσα. Αυτό είναι ωραίο”, χαμογέλασε ο Williams μετά τον αγώνα.

Δείτε το χρησιμοποιημένο match point της Williams εναντίον του Giorgi μέσω του tweet παρακάτω:

Τους τελευταίους μήνες αναρρώνει από έναν τραυματισμό του μηριαίου και επέστρεψε στην περιοδεία WTA στην Ολλανδία την περασμένη εβδομάδα, υπό το άγρυπνο βλέμμα της μικρότερης αδερφής της Serena Williams. Στο Rosmalen έγινε σαφές πόση εντύπωση εξακολουθεί να αφήνει ο Αμερικανός σε πολλούς ανθρώπους.

Η Ουίλιαμς θα παίξει με τη δεύτερη Jelena Ostapenko ή την Τσέχα Linda Noskova στον δεύτερο γύρο.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες της Venus Williams από την περασμένη εβδομάδα στο Rosmalen και την αξιοσημείωτη συνέντευξη Τύπου της: