Εκτός από την ενεργό καριέρα, ο Haase εξερευνά το επάγγελμα του προπονητή και προπονεί τον Σουηδό τενίστα Ymer

WeLoveSports.grs

Ο Robin Haase εξερευνά προσεκτικά την ύπαρξη ως προπονητής τένις. Ο πρώην νούμερο 33 στον κόσμο συνοδεύει πρόσφατα τον Σουηδό τενίστα Mikael Ymer, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια του τουρνουά χόρτου Rosmalen. Το πρώτο είναι μια δοκιμαστική περίοδος.

Ο 36χρονος Haase συνδυάζει την προπονητική με την καριέρα του ως επαγγελματίας τενίστας. Αυτή τη στιγμή είναι 35ος στη διεθνή κατάταξη διπλού. «Δεν είναι μια συνεργασία πλήρους απασχόλησης, αλλά όπου είναι δυνατόν προσπαθεί να ταιριάζει το πρόγραμμά του με το πρόγραμμά μου», λέει ο Haase.

«Διπλή ατζέντα;»

Ο Ymer είναι ο αντίπαλος του Tallon Grepes την Τρίτη στον πρώτο γύρο του απλού. Ο Haase σχηματίζει δίδυμο στο Rosmalen με την ελληνική πίστα στα διπλά.

«Γι’ αυτό δεν σκοπεύω να πάρω θέση στο κουτί του Ymer, επίσης επειδή είμαι στην ομάδα του Davis Cup με τον ελληνικό στίβο. Δεν αισθάνομαι καλά να ζητωκραυγάζω τον Ymer στο 4-4 στο τρίτο σετ, αν και κάνει να μην έχει σημασία για τον Tallon», είπε ο Haase.

Η 24χρονη Υμερ είναι το νούμερο 62 στον κόσμο. Έχει επίσης έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι επαγγελματίας τενίστας: τον Ηλία Υμέρ.