Μπέιζμπολ: Η ιστορία των τεχνών και της χειροτεχνίας στη Γαλλία

Η αναζήτηση του Σοχέι Οχτάνι για το πρώτο του home run στο MLB All-Star Game θα συνεχιστεί, αφού την Τρίτη έκανε strike out και περπάτησε ως καθορισμένος χίτερ της Αμερικανικής Λίγκας στην ήττα με 3-2 από την Εθνική Λίγκα.

Η Εθνική Λίγκα βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα home run δύο ρανς στο όγδοο inning από τον Elias Diaz των Rockies, τον MVP του αγώνα, στο T-Mobile Park του Seattle.

Η AL ξεκίνησε εκπληκτικά αμυντικά, με τον Adolis Garcia των Rangers στο δεξί και τον Randy Arozarena των Rays στο αριστερό να κάνουν άλματα στις δύο πρώτες μπάλες στο παιχνίδι.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels μπαίνει στο γήπεδο πριν από το Major League Baseball All-Star Game στο T-Mobile Park στο Σιάτλ στις 11 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Οχτάνι, που εκπροσωπεί τους Los Angeles Angels στο τρίτο συνεχόμενο All-Star Game, έκανε μερικά δυνατά χτυπήματα στο πρώτο του ιννινγκ, αλλά έχασε σε μια 3-2 βολή έξω από τη ζώνη από τον δεξιό χειριστή των Diamondbacks, Ζακ Γκάλεν.

“Σίγουρα προσπάθησα να χτυπήσω ένα home run στο πρώτο inning”, δήλωσε ο Ohtani, ο οποίος επέλεξε να μείνει εκτός του φετινού κλασικού παιχνιδιού, αφού εμφάνισε μια φουσκάλα στο χέρι του pitching πριν από το διάλειμμα των All-Star.

“Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα έρθω, είναι πάντα φρέσκο. Το θεώρησα μια καλή εμπειρία και το απόλαυσα.

Ο Shohei Ohtani ανταποκρίνεται στις επευφημίες του κοινού στο Major League Baseball All-Star Game στο Σιάτλ στις 11 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο δεξιός παίκτης των Τζάιαντς, Καμίλο Ντοβάλ, ο έβδομος pitcher του NL, κέρδισε τη νίκη, ενώ ο Κρεγκ Κίμπρελ των Φίλιπς που έκλεισε το παιχνίδι σώθηκε.

Ο πρωτοετής πίτσερ των New York Mets, Kodai Senga, ο οποίος προστέθηκε στην ομάδα NL ως καθυστερημένος αναπληρωματικός, δεν έπαιξε στο παιχνίδι.

“Είδα τα αστέρια από κοντά και πέρασα υπέροχα. Μέχρι πέρυσι το παρακολουθούσα από την Ιαπωνία και ήταν παράξενο να βρίσκομαι εκεί. Με έκανε να θέλω να το ξανακάνω”, δήλωσε ο Senga, ο οποίος, πριν από τον αγώνα, έδειξε στον παίκτη των Dodgers Clayton Kershaw πώς ρίχνει το splitter που αποκαλεί “ghost forkball”.

“Μιλήσαμε λίγο για το πώς αισθανόταν. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν.