Μπέιζμπολ: Η Κικούτσι κρατάει τους Guardians στα 7 ράνκινγκ αλλά χάνει το παιχνίδι

Ο Γιουσέι Κικούτσι έπαιξε επτά innings με ένα run, επιτρέποντας τρία hits, αλλά γνώρισε την ήττα, καθώς οι Toronto Blue Jays έχασαν 1-0 από τους Cleveland Guardians την Τρίτη.

Ο Kikuchi (9-4) άφησε το μοναδικό run του αγώνα στο Progressive Field του Cleveland, όπου ο Oscar Gonzalez ξεκίνησε το δεύτερο inning των Guardians με single και σκόραρε με no-out double του Ramon Laureano.

Ο Yusei Kikuchi των Toronto Blue Jays ρίχνει εναντίον των Cleveland Guardians κατά τη διάρκεια ενός αγώνα MLB στο Progressive Field στο Cleveland του Οχάιο στις 8 Αυγούστου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Ο αριστερόχειρας άφησε τον Laureano και επέτρεψε μόνο δύο ακόμη δρομείς, ένα περπάτημα δύο έξω στο τρίτο εννιάλεπτο και ένα διπλό δύο έξω στο έβδομο. Ο Kikuchi έβγαλε έξι άουτ και αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από 95 ρίψεις.

“Την πρώτη φορά που χτύπησαν, αισθάνθηκα ότι η γρήγορη μπάλα μου τους υπερίσχυε, και είχα αυτή την αίσθηση μέχρι την έβδομη”, δήλωσε ο Kikuchi, ο οποίος έχει επιτρέψει τέσσερα κερδισμένα τρεξίματα στις πέντε εξόδους του από το All-Star break.

“Νομίζω ότι η μεγαλύτερη αλλαγή φέτος είναι ότι επιτίθεμαι στους ρόπαλους χωρίς καμία αμφιβολία στο μυαλό μου.

Ο δεξιόχειρας των Guardians Tanner Bibee (8-2) αναδείχθηκε νικητής στη μονομαχία των pitchers. Έσπασε το αδιέξοδο στο τρίτο inning και έβγαλε επτά shutout innings. Ο Bibee δέχτηκε έξι χτυπήματα και έβγαλε έναν παίκτη εκτός, ενώ έβγαλε έξι άουτ και δεν άφησε κανέναν να περπατήσει.

Ο Shohei Ohtani σημείωσε το πρώτο run, κάνοντας 1 στα 4, καθώς οι Los Angeles Angels νίκησαν τους San Francisco Giants με 7-5 και έβαλαν τέλος σε ένα νικηφόρο σερί επτά αγώνων.

Ο αμφίδρομος σταρ έχει πλέον αρκετές συμμετοχές για να προκριθεί στους κορυφαίους της Αμερικανικής Λίγκας μετά το τέλος του πρωταθλήματος σε στατιστικά στοιχεία με βάση τον μέσο όρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.