Μπέιζμπολ: Νίκη των Άγγελοι χάρη στον Σοχέι Οχτάνι (10 strikeouts, 2 homers)

Ο Shohei Ohtani πραγματοποίησε μια θεαματική εμφάνιση την Τρίτη και οδήγησε τους Los Angeles Angels σε νίκη με 4-2 επί των Chicago White Sox, κάνοντας 10 strike out και αυξάνοντας τον αριθμό των home run του στο MLB με δύο μεγάλες βόμβες.

Ο Ohtani (7-3) παρέδωσε μόλις ένα run με τέσσερα hits και δύο walks σε 6-1/3 innings στο mound, ενισχυμένος από τη βραδιά του με 3 στα 3 στο πιάτο που περιελάμβανε το 27ο και το 28ο home run του.

Άνοιξε το σκορ στο πρώτο inning στο Angel Stadium με ένα σόλο χτύπημα στο δεξί κέντρο του γηπέδου σε ένα 2-1 fastball από τον starter του Σικάγο Michael Kopech (3-7).

Ο Ιάπωνας σούπερ σταρ δεν πήρε μέρος στους πανηγυρισμούς για το home run στον πάγκο των Angels και έτρεξε κατευθείαν πίσω για να προετοιμαστεί για την επιστροφή του στο λοφάκι, όπου ήταν κλεισμένος από την αρχή.

Μετά από ένα 1-2-3 στο πρώτο inning, ο Ohtani επέτρεψε ένα διπλό στην αρχή του δεύτερου πριν αποσύρει τους επόμενους 10 νικητές σε γρήγορη διαδοχή. Το φαβορί για τον MVP της Αμερικανικής Λίγκας χρεώθηκε με ένα run αφού έφυγε από το mound με ένα out και δύο runs στο ταμπλό στην κορυφή του έβδομου inning.

Στο κάτω μέρος του inning έκανε το 3-1 για τους Angels με home run στο αριστερό κέντρο από τον Touki Toussaint.

Ο Carlos Estevez, ο all-rounder των Angels, έβγαλε από την δύσκολη θέση στο ένατο inning για να πάρει το save.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels πετυχαίνει ένα solo homer run, το 28ο homer του στη σεζόν, στο έβδομο inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Chicago White Sox στο Angel Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια στις 27 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports)