Μπέιζμπολ: Ο Κοντάι Σένγκα κερδίζει για 12η φορά και οι Μετς νικούν τους Μάρλινς

Ο Kodai Senga δεν ήταν στην καλύτερή του φόρμα, αλλά έριξε έξι innings με two-run ball και πήρε τη 12η νίκη της rookie σεζόν του στο MLB. Οι Μετς της Νέας Υόρκης νίκησαν με 8-3 τους Μαϊάμι Μάρλινς την Τετάρτη.

Ο Senga (12-7) επέτρεψε επτά χτυπήματα και δύο περιπάτους. Ο δεξιόχειρας επέτρεψε στους Marlins να σκοράρουν κατά τη διάρκεια των έξι innings που έπαιξε στο LoanDepot Park, αλλά έφυγε από το mound με προβάδισμα 4-2.

Ο πίτσερ των New York Mets, Kodai Senga, ρίχνει εναντίον των Miami Marlins κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ στο LoanDepot Park στο Μαϊάμι της Φλόριντα στις 20 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Μαρκ Βιέντος πέτυχε ένα σόλο χόουμ ραν στο δεύτερο ιννινγκ και άλλο ένα στο έκτο για τους Μετς, ενώ το τρίτο ιννινγκ είχε δύο ρανς, όταν οι Μάρλινς έδωσαν ένα από τα ρανς σε δύο λάθη ρίψης.

Ο δεξιός παίχτης των Μετς Jeff McNeil βοήθησε τον Senga με δύο εξαιρετικές αμυντικές κινήσεις στο πέμπτο inning, κάνοντας πρώτα μια αθλητική κούρσα και μια γρήγορη ρίψη για να βοηθήσει να κρατήσει τον κτύπημα του Jazz Chisholm Jr. στο δεύτερο, πριν αρνηθεί ένα run που σημειώθηκε σε μια θυσία με μια ακριβή ρίψη στην πλάκα, τελειώνοντας το inning με ένα double play.

Ο Senga έχασε ένα run στο τέταρτο inning σε ένα sacrifice fly και άλλο ένα στο έκτο inning, όταν ο Josh Bell έκανε ground out.

“Δεν ήμουν πραγματικά σε ένα επίπεδο με το οποίο θα μπορούσα να είμαι ευχαριστημένος”, δήλωσε ο Senga. “Με βοήθησε η καλή μας άμυνα. Στόχος μου για του χρόνου είναι να έχω λιγότερους τέτοιους αγώνες.