Μπέιζμπολ: Ο Σοχέι Οχτάνι αναδείχθηκε για πέμπτη φορά παίκτης της εβδομάδας στην Αμερικανική Λίγκα

Ο αστέρας των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, ανακηρύχθηκε την Τρίτη παίκτης της εβδομάδας της Αμερικανικής Λίγκας, κερδίζοντας την τιμητική διάκριση της Major League Baseball για πέμπτη φορά στην καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 12-18 Ιουνίου, ο Ohtani σημείωσε 0,435 με έξι home runs και 12 RBI σε επτά παιχνίδια. Κέρδισε επίσης το μοναδικό του ξεκίνημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περιορίζοντας τους Texas Rangers σε δύο τρεξίματα σε έξι innings στη νίκη με 5-3 την Πέμπτη επί των Angels.

Ο Ohtani, 28 ετών, αυτή τη στιγμή ηγείται των μεγάλων ομάδων με 24 homers.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels (απέναντι από την κάμερα) συγχαίρει τους συμπαίκτες του μετά από ένα solo home run κατά τη διάρκεια του έβδομου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Kansas City Royals στο Kauffman Stadium στο Kansas City, Missouri, στις 17 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο Οχτάνι και το επί σειρά ετών αστέρι των Σιάτλ Μάρινερς, Ιχίρο Σουζούκι, είναι οι μοναδικοί Ιάπωνες παίκτες που έχουν ψηφιστεί πέντε φορές παίκτης της εβδομάδας. Ο πρώην pitcher των Los Angeles Dodgers Hideo Nomo και ο Hideki Matsui, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο MLB με τους New York Yankees, ψηφίστηκαν από τέσσερις φορές.

Μια ενημέρωση νωρίτερα σήμερα έδειξε ότι ο Ohtani εξακολουθεί να προηγείται στην ψηφοφορία για το AL All-Star, με 1.885.144 ψήφους μέχρι στιγμής. Ο Ronald Acuna Jr. των Atlanta Braves της National League είναι ο μόνος παίκτης με περισσότερες ψήφους, κατέχοντας την πρώτη θέση με 2.201.468 ψήφους.