Μπέιζμπολ: Ο Seiya Suzuki και ο Masataka Yoshida πέτυχαν από το 15ο γκολ τους στη σεζόν στο MLB

Ο δεξιός παίκτης των Chicago Cubs Seiya Suzuki έκανε ρεκόρ καριέρας πετυχαίνοντας το 15ο home run του στη σεζόν του major league και ο Masataka Yoshida το ισοφάρισε πετυχαίνοντας το 15ο homer της rookie σεζόν του για τους Boston Red Sox, καθώς οι Ιάπωνες παίκτες βοήθησαν τις ομάδες τους να φτάσουν σε νίκες τη Δευτέρα.

Ο Σουζούκι σημείωσε τα δύο πρώτα ρανς του αγώνα και τελείωσε το 2-4 με τρία ρανς στη νίκη των Καμπς με 5-0 επί των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς στο Wrigley Field.

Ο 29χρονος πέτυχε ένα solo home run στο δεύτερο inning και ένα double που σημείωσε run στο έβδομο, πριν σκοράρει άλλο ένα run με μια επιλογή του γηπεδούχου στο όγδοο.

“Πήρα ένα καλό χτύπημα σε μια μεγάλη ρίψη”, δήλωσε ο Suzuki για το home run του που πέταξε πάνω από τον τοίχο του κεντρικού γηπέδου. Το πρώην αστέρι των Hiroshima Carp πέτυχε 14 home runs πέρυσι, την πρώτη του χρονιά στις μεγάλες ομάδες.

Ο Seiya Suzuki των Chicago Cubs πανηγυρίζει μετά από ένα home run στο δεύτερο inning του αγώνα με τους San Francisco Giants στο Wrigley Field στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 στο Σικάγο, Ιλινόις. (Getty/ WeLoveSports)

Ο αριστερόχειρας των Καμπς Τζάστιν Στιλ (16-3) επέτρεψε μόλις δύο χτυπήματα και έκανε 12 άουτ σε οκτώ ίννινγκ. Ο δεξιός χειριστής των Τζάιαντς Λόγκαν Γουέμπ (9-12) υπέστη την ήττα.

Οι Καμπς κέρδισαν στην πρεμιέρα μιας σειράς επτά αγώνων εντός έδρας εναντίον των Τζάιαντς και των Αριζόνα Ντάιαμοντμπακς, αμφότεροι αντίπαλοι στην κούρσα των πλέι οφ της National League.

“Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι”, δήλωσε ο Σουζούκι. “Θέλω να συνεχίσω να παίζω έτσι μέχρι το τέλος.

Ο Masataka Yoshida των Boston Red Sox παρακολουθεί το two-run home run του κατά τη διάρκεια του όγδοου inning ενός αγώνα εναντίον των Tampa Bay Rays στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, στις 4 Σεπτεμβρίου 2023. (AP/ WeLoveSports)

Στο Tropicana Field, ο αριστερός παίχτης των Red Sox, Yoshida, πετυχαίνει ένα homer δύο ρανς στο όγδοο inning, ένα από τα δύο χτυπήματά του κατά τη διάρκεια της νίκης με 7-3 επί των Tampa Bay Rays.

Εν τω μεταξύ, Το αστέρι των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, τέθηκε εκτός αρχικής ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι με τους Baltimore Orioles, λόγω ενός πόνου στον δεξιό πλάγιο ίππο..