Μπέιζμπολ: Ο Shintaro Fujinami των Orioles θέτει νέο όριο ταχύτητας στη νίκη επί των Mets

Ο πίτσερ των Baltimore Orioles, Shintaro Fujinami, πέταξε την ταχύτερη βολή του την Κυριακή, ενώ βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει με 2-0 τους New York Mets.

Η γρήγορη μπαλιά του Ιάπωνα δεξιού παίκτη μετρήθηκε στα 102,6 μίλια (165 χιλιόμετρα) την ώρα, καθώς απέσυρε τον δεύτερο κτύπημα, τον DJ Stewart, σε ένα τέλειο όγδοο inning στο Camden Yards.

Η μπάλα ξεπέρασε τη γρήγορη μπάλα του Shohei Ohtani, η οποία είναι γνωστή ως η ταχύτερη που έριξε ο σούπερ σταρ του MLB.

Ο αναπληρωματικός των Baltimore Orioles Shintaro Fujinami ρίχνει εναντίον των New York Mets στο Oriole Park at Camden Yards στη Βαλτιμόρη του Maryland στις 6 Αυγούστου 2023. (Getty/ WeLoveSports)

Ο Fujinami απέσυρε δύο και τελείωσε το παιχνίδι με μόλις εννέα ρίψεις, όλες για strikes, για να κερδίσει την τέταρτη κράτησή του, καθώς οι Orioles διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο προπονητής της Βαλτιμόρης Μπράντον Χάιντ επαίνεσε τον Φουτζινάμι μετά την απόδοσή του, η οποία σηματοδότησε μια στροφή από την πιο πρόσφατη κρίσιμη εμφάνισή του την περασμένη Τετάρτη στο Τορόντο, όταν μπήκε σε ένα ισόπαλο παιχνίδι και το εγκατέλειψε με ένα έλλειμμα τριών ράνκινγκ.

“Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε δει από τον Φουτζάμι. Ήταν φανταστικό και κυρίαρχο”, δήλωσε ο Χάιντ.

Ο Ohtani πέταξε ένα ρεκόρ 165 km/h σε ένα παιχνίδι του 2016 για τους Nippon Ham Fighters του Nippon Professional Baseball, και ο άσος της Lotte Marines, Roki Sasaki, ισοφάρισε το σημάδι τον περασμένο Μάρτιο.