Μπέιζμπολ: Ο Shohei Ohtani πετυχαίνει το 41ο home run του και οι Angels νικούν τους Astros

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το 41ο home run του στην AL την Κυριακή με ένα solo shot στο έκτο inning. Οι Los Angeles Angels νίκησαν με 2-1 τους Houston Astros και απέφυγαν το τρίποντο.

Ο Οχτάνι έστειλε το πρώτο του home run σε εννέα παιχνίδια πάνω από τον τοίχο στο κέντρο σε μια ρίψη 1-0 από τον αριστερόχειρα reliever Parker Mushinski, επεκτείνοντας το προβάδισμα των Angels σε 2-0 στο Minute Maid Park.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels πετυχαίνει ένα solo home run κατά τη διάρκεια του έκτου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ εναντίον των Houston Astros στο Minute Maid Park στο Χιούστον του Τέξας, στις 13 Αυγούστου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Ο κορυφαίος παίκτης της Αμερικανικής Λίγκας του 2021 σημείωσε 1 προς 3 με έναν περίπατο.

Οι Astros μείωσαν σε ένα πόντο στο τέλος του έκτου inning, όταν ένα wild pitch του Jose Soriano σκόραρε τον Jon Singleton, αλλά οι Angels διατήρησαν το προβάδισμα του ενός run χάρη στον Carlos Estevez που δούλεψε στο ένατο inning για το 25ο save του.

Ο Τσέις Σίλσεθ (4-1) έβγαλε πέντε σκορ χωρίς πόντους και κέρδισε τη νίκη. Ο Jose Urquidy (2-3) υπέστη την ήττα.

Εν τω μεταξύ, οι Angels θα παραλείψουν το επόμενο ξεκίνημα του Ohtani σε μια σειρά τριών αγώνων που αρχίζει τη Δευτέρα με τους Texas Rangers, επειδή ενημέρωσε τον μάνατζερ Phil Nevin ότι αντιμετωπίζει κόπωση στο δεξί του χέρι.

Ο Shohei Ohtani (L) των Los Angeles Angels κλέβει τη δεύτερη βάση στο ένατο inning του αγώνα με τους Houston Astros, στις 13 Αυγούστου 2023, στο Minute Maid Park στο Χιούστον ( WeLoveSports).

Ο αμφίδρομος σταρ είναι πιθανό να ρίξει το επόμενο παιχνίδι σε μια σειρά τριών αγώνων την επόμενη εβδομάδα εναντίον των Cincinnati Reds.

Μεταξύ άλλων Ιαπώνων παικτών, ο δεξιός παίκτης των New York Mets, Kodai Senga, πήρε την ένατη νίκη του, αφού έριξε έξι αποτελεσματικούς γύρους σε μια νίκη με 7-6 επί των Atlanta Braves.

Ο pitcher των New York Mets Kodai Senga ρίχνει εναντίον των Atlanta Braves κατά τη διάρκεια του πρώτου inning ενός αγώνα μπέιζμπολ, 13 Αυγούστου 2023, στη Νέα Υόρκη (AP/ WeLoveSports).

Ο Senga (9-6) επέτρεψε τρία runs σε τέσσερα hits, ενώ έβγαλε επτά strike out και περπάτησε δύο.

Ο δεξιός παίκτης των Baltimore Orioles, Shintaro Fujinami, σημείωσε την πρώτη του διάσωση με ένα scoreless 10ο inning στη νίκη με 5-3 επί των Seattle Mariners.