Μπέιζμπολ: Ο Shohei Ohtani ρίχνει ένα inning και χτυπάει 2 homers σε διπλή σκούπα

Ο Shohei Ohtani πέτυχε το πρώτο ολοκληρωμένο shutout της καριέρας του στο Major League στο Game 1 και πέτυχε δύο homeruns στο Game 2. Οι Los Angeles Angels κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια της διπλής αναμέτρησης της Πέμπτης εναντίον των Detroit Tigers.

Η κυρίαρχη εμφάνιση του Ohtani, τόσο στο λοφίσκο όσο και στο πιάτο, ήρθε μετά την επιβεβαίωση του γενικού διευθυντή των Angels, Perry Minasian, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ότι η ομάδα δεν θα ανταλλάξει τον αμφίδρομο σταρ αυτό το καλοκαίρι. Θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels ρίχνει εναντίον των Detroit Tigers στο Comerica Park στο Ντιτρόιτ στις 27 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Στη νίκη με 6-0 στο Game 1, ο Ohtani (9-5) επέτρεψε μόλις ένα χτύπημα, κάνοντας οκτώ strike out και περπατώντας τρεις φορές σε ένα outing 111 πόντων στο Comerica Park.

Ο γενικός διευθυντής των Los Angeles Angels Perry Minasian (L) μιλάει στους δημοσιογράφους στο Ντιτρόιτ στις 27 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο δεξιόχειρας ήταν τέλειος μέχρι που ο Kerry Carpenter χτύπησε ένα single στο κέντρο στην κορυφή του πέμπτου inning για τους Tigers. Ο Οχτάνι, από την άλλη πλευρά, δεν είχε καταφέρει να χτυπήσει σε πέντε παιχνίδια.

“Χαίρομαι που μπόρεσα να παίξω μέχρι το τέλος”, δήλωσε ο Οχτάνι. “Δεν το σκέφτηκα πολύ και απλά επιτέθηκα στους χτυπητές έναν έναν.

Το φαβορί για να κερδίσει το δεύτερο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Αμερικανικής Λίγκας μέσα σε τρία χρόνια δήλωσε ότι η γρήγορη μπάλα του ήταν καλή, όπως και ο έλεγχος των ρίψεων του.

Σε πέντε σεζόν στην Ιαπωνία, όλες με τους Nippon Ham Fighters, ο Ohtani πέταξε επτά ολοκληρωτικά shutouts.

Ο Taylor Ward και ο Trey Cabbage σημείωσαν από τρία ράνκινγκ για τους Angels, οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν τέλος σε μια οκταετή ξηρασία στην postseason.

Ο Ward έβγαλε δύο άουτ, μία φορά με δρομέα στο έκτο inning και ξανά δύο innings αργότερα. Ο Cabbage έδωσε στους Angels προβάδισμα 3-0 με μια θυσία στο δεύτερο ίνινγκ και ένα single με δύο ρανς στο τέταρτο.

Ο αρχικός pitcher των Tigers και πρώην Angel Michael Lorenzen (5-7) έδωσε τρία runs σε πέντε innings.

Στο Game 2, ο Ohtani πέτυχε ένα homer με δύο ρανς στο δεύτερο ίνινγκ και ένα σόλο στο τέταρτο, ανεβάζοντας τον αριθμό των home run του στο MLB στα 38. Οι Angels κέρδισαν με 11-4.

Ο Οχτάνι έκανε 2 στα 3 πριν αντικατασταθεί από κοντρόλ στο έβδομο inning. Ο Hunter Renfroe είχε 3-5 με ένα home run και δύο RBI.

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels χτυπάει ένα home run δύο ρανς, το 37ο της σεζόν, στο δεύτερο inning ενός αγώνα MLB εναντίον των Detroit Tigers στο Comerica Park στο Detroit 27 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Shohei Ohtani των Los Angeles Angels φοράει ένα κράνος για τον εορτασμό του home run μετά από ένα σόλο χτύπημα – το 38ο homer του στη σεζόν – στο τέταρτο inning ενός αγώνα MLB εναντίον των Detroit Tigers στο Comerica Park στο Ντιτρόιτ στις 27 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)