Ο κάτοχος του τίτλου Rybakina απλά συνεχίζει, τα παιχνίδια Μάρεϊ και Μεντβέντεφ συνεχίστηκαν σήμερα

Τροποποιήθηκε

Η κάτοχος του τίτλου Jelena Rybakina έφτασε στον τρίτο γύρο του Wimbledon. Ο Καζάκος απέκλεισε τον Αλιζέ Κορνέ, τον παγκόσμιο αριθμό 74, 6-2, 7-6 (2).

Η Rybakina έχασε το πρώτο σετ στον πρώτο γύρο, αλλά δεν έχασε χρόνο. Με τα σταθερά της χτυπήματα κέρδισε το πρώτο σετ σε ένα τρένο εξπρές. Ο 33χρονος Κορνέτ δεν πέρασε ποτέ τους όγδοους τελικούς στο Λονδίνο, αλλά ήδη εξέπληξε τη Serena Williams το 2014 και τον Iga Swiatek το 2022, μεταξύ άλλων.

Ο Cornet συνέχισε στο σετ δύο, εν μέρει χάρη στις 32 σταγόνες από τον Rybakina. Στο 5-5 έχασε πέντε ευκαιρίες για break και είχε μια άσχημη πτώση. Ωστόσο, ανάγκασε ένα τάι μπρέικ και η Ριμπακίνα επικράτησε.

Ο Muchová δεν πέρασε από τον πρώτο γύρο

Για την Karolína Muchová, ο πρώτος γύρος ήταν ήδη ο τελικός προορισμός στο Λονδίνο. Ο 16ος Τσέχος υποκλίθηκε με 4-6, 7-5, 1-6 στον Γερμανό Jule Niemeier, τον αριθμό 103 στον κόσμο.

Ο Muchová έφτασε στον τελικό του Roland Garros τον περασμένο μήνα. Ο Νιμάιερ έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι με μια θέση στα προημιτελικά, αλλά κέρδισε μόνο πέντε αγώνες τους τελευταίους έξι μήνες.

Στην κατηγορία των ανδρών, ο Κάσπερ Ρουντ δεν κατάφερε επίσης να περάσει τον δεύτερο γύρο στην τέταρτη συμμετοχή του στο Λονδίνο. Ο ηττημένος φιναλίστ στο Roland Garros υποκλίθηκε στον Βρετανό Liam Broady: 4-6, 6-3, 6-4, 3-6, 0-6.

Ο Ρουντ δεν έδωσε την τηλεκάρτα του νωρίτερα στο τουρνουά και τα πράγματα δεν πήγαν ομαλά ούτε κόντρα στον Μπρόουντι. Ο Νορβηγός έκανε συχνά λάθος επιλογές και έσπασε δύο φορές λόγω αγάπης στο τελευταίο σετ. Ο Μπρόντι έπαιξε το καλύτερο του παιχνίδι με την υποστήριξη των Βρετανών.

Μεντβέντεφ και Μάρεϊ την Παρασκευή

Η μονομαχία του Daniil Medvedev με τον Adrian Mannarino διεκόπη στο τρίτο σετ λόγω σκοταδιού. Ο Μεντβέντεφ προηγήθηκε με 6-3, 6-3, 4-4 εκείνη τη στιγμή.

Επειδή μετά τις 11 το βράδυ δεν παίζονται άλλα παιχνίδια στο Λονδίνο, διεκόπη και ο αγώνας του Άντι Μάρεϊ με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Μετά από τρία έντονα σετ, ο Μάρεϊ προηγήθηκε με 6-7, 7-6, 6-4. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή.