Ο Robert Soper γίνεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Esports Entertainment Group

Ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος περιεχομένου και λύσεων esports business-to-business και εταιρεία iGaming, Esports Entertainment Group (EEG), ανακοίνωσε νέο ραντεβού. Τη Δευτέρα, η EEG αποκάλυψε ότι επέκτεινε τον κατάλογο των ειδικών προσθέτοντας Robert Soper στο Διοικητικό Συμβούλιο. Συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, φέρνει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του gaming και της φιλοξενίας.

Προηγουμένως, ο Soper υπηρέτησε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο Mohegan Sun Pocono που βρίσκεται στο Wilkes-Barre της Πενσυλβάνια, καθώς και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mohegan Sun στο Uncasville, Κονέκτικατ. Παρακολούθησε στενά την έναρξη του πρώτου καζίνο στην Πενσυλβάνια, ενώ επέβλεπε και την είσοδο της εταιρείας στον κλάδο iGaming.

Η επαγγελματική εμπειρία του Soper περιλαμβάνει έναν ρόλο ανώτερου επιπέδου ως Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της μητρικής εταιρείας του Mohegan, Mohegan Tribal Gaming Authority (MTGA). Εκείνη την εποχή, ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη της επιχείρησης και πρωτοστάτησε στις καθημερινές λειτουργίες της. Υπό την καθοδήγηση του Soper, η εταιρεία μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια για ένα ολοκληρωμένο θέρετρο στην Κορέα σε ένα χωράφι που αποτελείται από περισσότερες από 34 εταιρείες.

Το Soper φέρνει σημαντική εμπειρία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών

Συνολικά, το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EEG φέρνει εκτεταμένη εμπειρία που εκτείνεται σε περισσότερες από δύο δεκαετίες εντός της κάθετης τυχερών παιχνιδιών και φιλοξενίας. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ήταν υπεύθυνος διαφορετικών έργων που αναπτύχθηκαν εκθετικά σε μια ανταγωνιστική κάθετη.

Εκτός από τους τομείς των τυχερών παιχνιδιών και της φιλοξενίας, η Soper έχει εμπειρία στον κλάδο των συμβούλων. Στην πραγματικότητα, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του κορυφαίου παρόχου συμβουλευτικών υπηρεσιών για ρυθμιστικές αρχές, τράπεζες, προγραμματιστές, επενδυτές και φορείς εκμετάλλευσης θερέτρου, Sun Gaming & Hospitality. Η εταιρεία παρέχει αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες που επικεντρώνονται κυρίως σε θέρετρα μεγάλης κλίμακας και τις λειτουργίες, τη χρηματοδότηση και την ανάπτυξή τους.

Έχω την τιμή να καλωσορίσω τον Robert, έναν πολύ αξιόλογο και ευρέως γνωστό ηγέτη στον κλάδο των θερέτρου και των τυχερών παιχνιδιών, στο Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Alex Igelman, Διευθύνων Σύμβουλος στο Esports Entertainment Group

Άλεξ Ίγκελμαν, Διευθύνων Σύμβουλος της EEG, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για το τελευταίο ραντεβού και καλωσόρισε τον Soper στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Αναγνώρισε ότι ο Soper έχει ισχυρό γνώσεις στους τομείς του επίγειου και του διαδικτυακού τζόγου.

Επιπλέον, ο Igelman επεσήμανε: «Φέρνει ένα εντυπωσιακό ιστορικό και βαθιές σχέσεις σε όλο τον κλάδο που Πιστεύω ότι θα προσθέσει τεράστια αξία στην Εταιρεία μας καθώς εκτελούμε τη στρατηγική μας ανάκαμψη». Τέλος, το αφεντικό της EEG προέβλεψε περαιτέρω ανάπτυξη για την εταιρεία στους τομείς του iGaming και των esports με τη βοήθεια της καθοδήγησης του νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.