Ποδόσφαιρο: Η γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Ιάπωνας επιθετικός Kyogo Furuhashi πέτυχε το τέταρτο γκολ του στη σεζόν και έδωσε μια ασίστ, καθώς η Σέλτικ νίκησε 3-0 την Νταντί για την Premiership της Σκωτίας το Σάββατο.

Ο Furuhashi διπλασίασε το προβάδισμα της Σέλτικ στο 63ο λεπτό, όταν ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν συγχρόνισε τέλεια την κούρσα του για να γλιστρήσει πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων και να στείλει την κεφαλιά στην πάνω γωνία από την αιωρούμενη μπάλα του Callum McGregor στην περιοχή.

Ο Φουρουχάσι της Σέλτικ (2ος από αριστερά) σημειώνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα της Σκωτσέζικης Premiership εναντίον της Νταντί στο Celtic Park της Γλασκώβης στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Το γκολ του Furuhashi σημείωσε ο Matt O’Riley τέσσερα λεπτά αργότερα στο Celtic Park, από πίσω πάσα από την πλάγια γραμμή. Το πέναλτι του Ντέιβιντ Τέρνμπουλ είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 51ο λεπτό.

Στην Ιταλία, ο Ντάιτσι Καμάντα έδωσε μια ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη Λάτσιο, την περσινή δευτεραθλήτρια Ιταλίας, να ηττηθεί με 3-1 από τη Γιουβέντους και να σημειώσει την τρίτη της ήττα σε τέσσερα παιχνίδια στη νέα σεζόν της Serie A.

Ο Daichi Kamada (Δ) της Λάτσιο διεκδικεί την μπάλα με τον Manuel Locatelli της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια αγώνα της ιταλικής Serie A στο στάδιο Allianz στο Τορίνο στις 16 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με 2-0, ο Καμάντα έκλεψε τον Αντρέα Καμπιάσο και ο Λουίς Αλμπέρτο μάζεψε την μπάλα πριν την στείλει με σουτ από την άκρη της περιοχής για να μειώσει το σκορ στο 64ο λεπτό στο Allianz Stadium.

Καλά χτυπήματα από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τον Φεντερίκο Κιέζα μέσα στην περιοχή έδωσαν προβάδισμα στη Γιουβέντους στο ημίχρονο και ο Βλάχοβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο 67′ όταν βρήκε την πάνω γωνία έξω από την περιοχή.