Ποδόσφαιρο: Η ομάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τέθηκε στο περιθώριο της έρευνας για το τροχαίο ατύχημα στο αεροδρόμιο του Παρισιού

Ο Γάλλος σταρ Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για την περιοδεία προετοιμασίας με την ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι πρωταθλητές της Ligue 1.

Ο 24χρονος αρνήθηκε να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L’Equipe, η οποία αναφέρει ότι η PSG επιδιώκει να πουλήσει τον επιθετικό αυτό το καλοκαίρι αντί να τον αφήσει να ολοκληρώσει την ελεύθερη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα χρόνο.

Με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο επιθετικό Νεϊμάρ, η PSG θα δώσει τρεις αγώνες στην Ιαπωνία, αρχής γενομένης την Τρίτη με αντίπαλο την σαουδαραβική Αλ Νασρ, με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αντιμετωπίζει επίσης την Παρασκευή τη Σερέζο Οσάκα (J-League) και την 1η Αυγούστου την Ίντερ Μίλαν.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 23 Ιουλίου 2022 δείχνει τον Kylian Mbappé (R) να παίζει με την Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της ιαπωνικής Urawa Reds στη Saitama, κοντά στο Τόκιο ( WeLoveSports)